Gek van Fietsen
Advertorial Winkels

De meest vooruitstrevende e-bike van Qwic nu in de winkel bij Gek van Fietsen.nl

Met een eigenzinnig en onderscheidend design brengt de Premium Q de Nederlandse fietsproducent Qwic naar een hoger niveau wat betreft veiligheid, connectiviteit en prestaties. Hiermee zet Qwic een grote stap naar het hoogste segment binnen de e-bike markt. De Qwic Premium Q staat vanaf nu in de showroom bij Gek van Fietsen.

Herkenbaar Design

De Premium Q is samengesteld uit de meest hoogwaardige componenten en een uniek design, waar verschillende gerenommeerde designers aan hebben gewerkt. Er is veel aandacht besteed aan het ‘interieur’ van de e-bike, waarbij de motor, de accu en veel andere innovaties, zijn verwerkt in het frame.

Superieure kracht

Met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maar liefst 756 Wh, brengt Qwic twee krachtbronnen samen die de Premium Q uniek maken in haar segment. De gloednieuwe, volledig in-house ontwikkelde accu is opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol!

Verbonden met je Qwic

De Premium Q beschikt ook over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste security bedrijf. Hierdoor kan een gestolen Premium Q altijd gevonden worden met de ‘Find my bike’ functie in de nieuwe QWIC-app. Zorgen over een gestolen fiets zijn hiermee verleden tijd, want er is een volledige vergoeding wanneer de fiets niet wordt gevonden. Daarnaast beschikt de applicatie over een 24/7 roadside assistance, een pechhulp-service voor QWIC-fietsers.

Proefrit maken?

Met de Premium Q heeft Qwic een fraaie e-bike met een unieke uitstraling toegevoegd aan hun collectie. Bij Gek van Fietsen verwachten ze dan ook veel aandacht voor de Premium Q. “Het is echt een vernieuwende e-bike die voldoet aan de verwachtingen van deze tijd. De connectiviteit, de belt aandrijving en de geïntegreerde GPS zijn samen nog weinig verkrijgbaar. De Premium Q is verkrijgbaar vanaf € 4499. Wij nodigen je van harte uit bij ons in de winkel voor meer informatie en een proefrit”, aldus Rik de Bruin.

2020_cutout_premium-q_mn8belt_female_asphalt-black-1536x1056.png 2020_cutout_premium-q_mn8belt_female_fog-white-1536x1056.png

gek van fietsen logo en adresgegevens.PNG


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.