Gek van Fietsen.nl logo
Tip!

Gek van Fietsen.nl

Bij Gek van Fietsen doen ze hun naam eer aan. Tot ver in de regio staan ze bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die ze volledig op maat en naar wens leveren. Gek van Fietsen voert daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. En ja, natuurlijk maken ze gebruik van de nieuwste technologieën voor opmeting, onderhoud en reparatie.

De klanten van Gek van Fietsen zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorieën, die op een prima service rekenen. Dus wat je wensen ook zijn, de medewerkers van Gek van Fietsen zorgen voor de juiste fiets. In de reacties van klanten herkennen ze hun eigen enthousiasme: Gek van Fietsen en dol op kwaliteit!

Openingstijden zomertijd:

Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 20:00
Zaterdag 09:00 17:00

Openingstijden wintertijd:

Dinsdag 09:00 17:30
Woensdag 09:00 17:30
Donderdag 09:00 17:30
Vrijdag 09:00 17:30
Zaterdag 09:00 17:00

Al jarenlang uw fietsspecialist midden in het Groene Hart. In onze winkel vol fietsbeleving vind u een groot assortiment fietsen, onderdelen, accessoires en fietskleding van topmerken! Van een trendy stadsfiets tot ATB, of van e-bike tot racefiets, wij hebben het allemaal. Kom eens langs in onze winkel waar u rustig kunt rondkijken of gebruik kunt maken van advies en begeleiding van onze experts op fietsgebied.

Winkel
De kwaliteit van Gek van Fietsen.nl toont zich in de 500m2 grote winkel met een uitgebreid en zeer doordacht assortiment topproducten. Alle producten die we verkopen zijn van bekende A-merken en zijn bewust toegevoegd aan onze winkel. Elk artikel heeft een meerwaarde nodig om bij ons in de schappen te mogen hangen, zodat u een goede keuze kunt maken. Komt u er niet uit wat de meerwaarde is of wilt u meer van de producten weten vraag dan één van onze medewerkers voor meer informatie.

Assortiment
Bij Gek van Fietsen kun je terecht voor een ruim assortiment aan fietsen in alle soorten en maten. Ga  je voor comfort, of wat vaker de auto laten staan? Denk dan aan een elektrische fiets van onder andere de topmerken Pegasus, Koga, Giant, Cortina en Gazelle. Maar ook de highspeed e-bikes van de merken Stromer en Klever zijn de ideale vervanger voor de auto. Ook wat racefietsen betreft hebben wij een mooie collectie samengesteld met de merken Giant Van Nicholas en Cervelo. Daarnaast ben je ook voor een ruim assortiment stads- en transportfietsen van onder andere de merken Giant, Gazelle en Cortina bij ons altijd welkom.

Daarnaast ben je voor de juiste fietskleding aan het goede adres bij Gek van Fietsen. Met kledingmerken als Nalini en Endura kunnen wij je voorzien van kwaliteitskleding waarmee je prettig op de fiets zit onder alle omstandigheden. En wat betreft onderdelen en accessoires? Een nieuw zadel, sportvoeding, nieuwe banden of kleine fietsonderdelen? Je kunt het bij ons allemaal vinden!

Service
Kwaliteit en service gaan bij Gek van Fietsen hand in hand. Wij willen er zeker van zijn dat je tevreden bent en blijft. Onze afdeling service en onderhoud staat daarom dagelijks voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe fiets tiptop aan je wordt afgeleverd. Na drie maanden voeren wij gratis een eerste servicebeurt uit. En mocht er ooit iets aan je fiets mankeren, dan helpen wij je het liefst meteen. Lukt dat niet, dan krijgt je gratis een leenfiets mee. Service? Dat beloven we niet bij Gek van Fietsen, dat maken we waar!

Onderhoud
Het is zeer aan te raden uw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. We checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. Je blijft dan veilig en prettig rijden. Om te bepalen wat wij aan je fiets moeten onderhouden hebben wij een onderhoudsoverzicht samengesteld waar u de gewenste onderhoudsbeurt voor uw fiets kunt kiezen. Deze zijn terug te vinden op onze website.

Gemakkelijk online een werkplaats afspraak maken? Dat kan bij Gek van fietsen.nl

  

Leenfiets
Als je een fiets bij ons gekocht heb mag je gratis gebruik maken van één van onze 25 leenfietsen. Deze fietsen kun je bij het inplannen van onderhoud direct reserveren, zodat je zeker bent van een vervangend vervoermiddel.

Blije klanten
Blije klanten, dat is waar wij als Gek van Fietsen.nl altijd naar streven. Als u een goed product wilt aanschaffen is het belangrijk dat u iets koopt waar u heel erg blij mee bent. Omdat dit niet altijd even makkelijk is, hebben wij een professioneel team met mensen die u perfect kunnen adviseren bij het maken van een goede keuze. Of het nu gaat om een goede fiets, een fijne fietsbroek of een klein defect onderdeel, u kunt ons alles vragen. Wij zorgen ervoor dat u met een blij, en gerust gevoel weer verder kunt.

Kwaliteit
Gek van Fietsen staat in de wijde omgeving bekend om de bijzondere service en kwaliteit. Onze experts staan altijd voor je klaar met een persoonlijk advies. Natuurlijk kun je een gratis proefrit maken op een fiets naar keuze. Ben je zeker van jouw beslissing, dan is de inruil van je oude fiets ook bespreekbaar. Vanzelfsprekend, vinden wij, maar onze toegevoegde waarde ga je pas écht ervaren als je eenmaal op weg bent. Dan kun je gebruikmaken van de vele extra’s uit ons 9Pluspakket, waarmee je zorgeloos en langdurig plezier beleeft aan jouw fiets. Voor ieder type fiets hebben we een gericht pakket samengesteld. Een dikke 9 of meer: Gek van Fietsen gaat ervoor!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in