Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Dutch Dream heeft bedtextiel dat is ontworpen om je tijdens de wintermaanden heerlijk warm te houden. Een voorbeeld hiervan is een donzen dekbed. De donzen dekbedden van Dutch Dream houden uitstekend je lichaamswarmte vast, laten transpiratie goed door en kunnen het hele jaar worden gebruikt. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gaan ze bij goed onderhoud lang mee.

Warm beddengoed, de oplossing tegen de koude nachten

Als oplossing tegen de koude nachten biedt Dutch Dream beddengoed met uitstekende isolerende eigenschappen. Flanellen beddengoed is bijvoorbeeld ideaal voor wie snel last heeft van de kou. Het is fluweelzacht, warmte-isolerend en past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan.

Waterbedden

Voor degenen die het snel koud hebben, is een waterbed ook een perfecte keuze. Een waterbed biedt ontspannende warmte tijdens de wintermaanden. Met het verwarmingselement kan je de gewenste temperatuur zelf regelen. Hierdoor ontspannen je spieren en kan je genieten van een aangename temperatuur. Een waterbed is daarnaast uiterst comfortabel en verlaagd je last op drukpunten. Het water past zich geruisloos aan je bewegingen aan en biedt de juiste ondersteuning die je lichaam nodig heeft.

Persoonlijk advies

Bij Dutch Dream begrijpen ze dat iedereen uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om slapen. Daarom bieden ze niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig persoonlijk advies. Dutch Dream neemt de tijd om je slaapgewoonten en voorkeuren te begrijpen. Op deze manier kunnen ze je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Of je nu op zoek bent naar warm bedtextiel, overweegt om over te stappen op een waterbed, of graag advies wilt over matrassen en boxsprings: het Dutch Dream team staat voor je klaar om je te adviseren.

Wil je tijdens de wintermaanden genieten van een fijne temperatuur in bed? Kom dan gerust langs bij een van de Dutch Dream winkels. Voel de materialen, probeer de producten uit en ervaar zelf hoe deskundig persoonlijk advies je slaapervaring kan verbeteren. Dutch Dream Slaapcomfort is te vinden in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Hazerswoude (Rijneke Boulevard), Ter Aar (Geerweg 42A), Delft en Naaldwijk. Hier vind je alvast meer informatie over de mogelijkheden bij Dutch Dream Slaapcomfort.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.