Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Dutch Dream heeft bedtextiel dat is ontworpen om je tijdens de wintermaanden heerlijk warm te houden. Een voorbeeld hiervan is een donzen dekbed. De donzen dekbedden van Dutch Dream houden uitstekend je lichaamswarmte vast, laten transpiratie goed door en kunnen het hele jaar worden gebruikt. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gaan ze bij goed onderhoud lang mee.

Warm beddengoed, de oplossing tegen de koude nachten

Als oplossing tegen de koude nachten biedt Dutch Dream beddengoed met uitstekende isolerende eigenschappen. Flanellen beddengoed is bijvoorbeeld ideaal voor wie snel last heeft van de kou. Het is fluweelzacht, warmte-isolerend en past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan.

Waterbedden

Voor degenen die het snel koud hebben, is een waterbed ook een perfecte keuze. Een waterbed biedt ontspannende warmte tijdens de wintermaanden. Met het verwarmingselement kan je de gewenste temperatuur zelf regelen. Hierdoor ontspannen je spieren en kan je genieten van een aangename temperatuur. Een waterbed is daarnaast uiterst comfortabel en verlaagd je last op drukpunten. Het water past zich geruisloos aan je bewegingen aan en biedt de juiste ondersteuning die je lichaam nodig heeft.

Persoonlijk advies

Bij Dutch Dream begrijpen ze dat iedereen uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om slapen. Daarom bieden ze niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig persoonlijk advies. Dutch Dream neemt de tijd om je slaapgewoonten en voorkeuren te begrijpen. Op deze manier kunnen ze je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Of je nu op zoek bent naar warm bedtextiel, overweegt om over te stappen op een waterbed, of graag advies wilt over matrassen en boxsprings: het Dutch Dream team staat voor je klaar om je te adviseren.

Wil je tijdens de wintermaanden genieten van een fijne temperatuur in bed? Kom dan gerust langs bij een van de Dutch Dream winkels. Voel de materialen, probeer de producten uit en ervaar zelf hoe deskundig persoonlijk advies je slaapervaring kan verbeteren. Dutch Dream Slaapcomfort is te vinden in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Hazerswoude (Rijneke Boulevard), Ter Aar (Geerweg 42A), Delft en Naaldwijk. Hier vind je alvast meer informatie over de mogelijkheden bij Dutch Dream Slaapcomfort.


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.