Dutch Dream Slaapcomfort logo
Tip!

Dutch Dream Slaapcomfort

Jouw boxspring specialist met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude, Naaldwijk en Ter Aar.

Kwaliteit en een persoonlijke service bij Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream staat een goede nachtrust centraal, want er is geen betere start van de dag dan uitgerust wakker te worden in een fijn comfortabel bed. Met diverse top merken en een eigen fabriek in Ter Aar nemen de slaapspecialisten graag de tijd om het perfecte bed voor jou samen te stellen. Door vakkennis kan Dutch Dream ontdekken wat bij jou past en heb jij vervolgens de keuze in een ruim assortiment aan stoffen en kleuren. Vanzelfsprekend kan je vrijblijvend proefliggen op de uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en hoofdkussens.

Een leuk feitje is dat alles uniek voor jou wordt gemaakt op Nederlandse bodem! Doordat Dutch Dream zelf ook eigen bedden maakt, kan je volledig je eigen bed samenstellen. Met kwalitatieve producten en handige handjes maken de medewerkers jou graag blij met het bed dat voldoet aan jouw wensen.

Wist jij dat een slecht ligcomfort de oorzaak kan zijn van diverse spierklachten? Geen goede ondersteuning of een verkeerd en niet passend bed of kussen kunnen hier de oorzaak van zijn. Bezoek een van de showrooms en ervaar (weer) een heerlijke nachtrust.

Dutch Dream Slaapcomfort staat bekend als een van de boxspring specialisten in Nederland. Met een eigen productie in de Dutch Sleep fabriek wordt iedere boxspring uniek en op maat gemaakt. Naast eigen unieke boxsprings van Dutch Sleep hebben ze meer mooie merken in het assortiment. Zo is er een veelzijdig aanbod en kan iedereen lekker slapen.

M line boxsprings

Bij M Line draait alles om de optimale nachtrust. Het assortiment van M Line zorgt ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam worden nauwlettend gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

Caresse

Caresse biedt een overzichtelijk assortiment stijlvolle boxsprings. Voor elke stijl is er een boxspring met een persoonlijke touch. Dutch Dream toont het assortiment en geeft klanten graag de gelegenheid om de luxe van een comfortabele Caresse boxspring te ervaren.

Northbeds

North Beds heeft verschillende modellen in verschillende kwaliteiten en maten. Deze zijn stijlvol ontworpen in Scandinavische stijl en worden geleverd in verschillende stofopties en kleuren. Alle bedden zijn uitgerust met een uniek Active Zone-systeem, dat de contouren van je lichaam volgt om een optimaal comfort te bieden dat past bij jouw slaaphouding.

Pullman

Een Pullman boxspring geeft een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed.

Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Welke bij jou past? Daarvoor ontmoet Dutch Dream jou graag in een van de showrooms. De medewerkers nemen de tijd, luisteren naar jouw wensen en gaan samen met jou het passende slaapcomfort ontdekken.

Dutch Sleep matrassen

Matrassen maakt Dutch Dream eigenhandig in de fabriek in Ter Aar. Pocketveermatrassen en drukverlagende matrassen, vakkundig gemaakt en uitsluitend uit hoogwaardige materialen vervaardigd. Welke maat? Of zijn er speciale aanpassing nodig? Dat is het grote voordeel van een eigen fabriek. Hierdoor kan het naar wens samen gesteld worden en kan kwaliteit worden gewaarborgd. 

M Line matrassen

Met een zeer vernuftig interieur zorgen M line matrassen voor een bijzonder slaapcomfort. Vooral wanneer er lichamelijke ongemakken zijn, zorgt een drukverlagend matras van M line voor een iets heel belangrijks; namelijk een goede nachtrust. 

Pullman matrassen

Pullman is uitblinker als het gaat om pocketveer matrassen. Het ligcomfort is subliem en de hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde) maakt het plaatje compleet. Pullman pocketveer matrassen hebben een uitstekende ventilatie, wat fijn is als je het snel warm hebt. Kwaliteit van oudsher die in alle opzichten voldoet aan de eisen van nu.

Een goed kussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Voorkom een verkeerde slaaphouding door het gebruik van een goed en passend kussen. Dutch Dream geeft graag advies en vindt dan samen met jou het juiste hoofdkussen. Er is voor elke schouderbreedte en matras-type een passend kussen.

Een goed kussen? Onderschat het niet!

De collectie van Dutch Dream is uitgebreid, evenals het advies dat wordt geven. Jouw voorkeur, lichaamsbouw, eventuele klachten en matras bepalen het passende kussen. Laat de medewerkers luisteren, kijken en adviseren, dan is de kans van slagen heel groot.

Euromarkt 103, Alphen a/d Rijn

T. 0172 - 55 40 00

Openingstijden:
Maandag gesloten
Di t/m Vr.                 10:00 -17:30 uur
Vrijdag koopavond  17:30 - 20:00 uur
Zaterdag                  10:00- 17:00 uur
Zondag                    gesloten

Geerweg 42 - A, Ter Aar

T. 0172 - 60 70 11

​Openingstijden:
Ma. t/m Vr.               10:00 - 17:00 uur
Zaterdag                   10:00 - 16:00 uur
Zondag                     gesloten

Rijneke Boulevard, Hazerswoude

Rijndijk 2d, Hazerswoude Rijndijk
T. 071 341 9570

Openingstijden:
Maandag gesloten
Di t/m Vr.                         10:00 -17:30 uur
Donderdag koopavond   17:30 - 20:00 uur
Zaterdag                            10:00- 17:00 uur
Zondag                              12:00 - 17:00 uur

Leeuw & Stein Woonboulevard, Delft

Leeuwenstein 23, Delft​
T. 071 341 9570

Openingstijden:
Maandag gesloten
Di. t/m Vr.                08:00 - 17:30 uur
Vrijdag koopavond  17:30 - 20:00 uur
Zaterdag                  10:00  - 17:00 uur
Zondag                    gesloten

Woonboulevard Naaldwijk

Gildestraat 227-A, Naaldwijk
T. 0174 - 72 55 08

Openingstijden:
Maandag gesloten
Di t/m Vr.                 10:00 -17:30 uur
Vrijdag koopavond  17:30 - 20:00 uur
Zaterdag                  10:00- 17:00 uur
Zondag                    gesloten

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in