Dutch Dream
Advertorial Winkels

Een heerlijk slaapcomfort op vakantie

Heb je niet goed kunnen slapen in je boot, camper of caravan? Verlang je naar hetzelfde comfort als je bed thuis? Geen zorgen! Door Dutch Dream Slaapcomfort kan je de volgende keer met een comfortabel matras op reis gaan.

Voor een optimale ontspanning is het belangrijk om een matras te hebben die perfect bij jou en in je caravan, camper of boot past. Dit kan Dutch Dream voor je realiseren. In de fabriek in Ter Aar worden matrassen op maat geproduceerd. Of het nu gaat om een recht, schuin of rondlopend matras, door hun eigen productie is veel mogelijk.

Maatwerk matrassen

Bij Dutch Dream snappen ze dat het soms lastig kan zijn om de juiste maat op te meten. Daarom bieden ze je ook de gelegenheid om langs te komen met je caravan/camper, een mal of met je losse oude matrassen. Zodra alle maten genoteerd zijn gaan ze het naar wens maken. Het langskomen met je caravan/camper of oude matrassen is alleen mogelijk op afspraak en in de winkel in Ter Aar, omdat hier de fabriek gevestigd is. Wel staan in alle Dutch Dream winkels ervaren adviseurs klaar om je te adviseren in het perfect passende matras.

De winkels zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, Rijneke Boulevard, Delft, Naaldwijk en Ter Aar. Voortaan geniet jij weer van een optimaal slaapcomfort tijdens je vakantie! Hier vind je meer informatie.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.