Josh Walet

Deze horecagelegenheden vind je op het Zomerspektakel aan het Meer

Het is natuurlijk geen Zomerspektakel zonder horeca. Drie dagen feest vragen natuurlijk om verschillende horecagelegenheden waar je een lekkere versnapering kunt halen. Dit jaar vind je negen horecagelegenheden op het Zomerspektakel aan het Meer. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Vanuit de tenten, verspreid over het evenemententerrein, zorgen Broodjes Direct, De Dyck, Grand Café Eight, Loek van Vliet, Sapori da Stefano, Senzaa, Smooth Coffee, viswinkel Fizzi en IJssalon Sebastiaan op 3, 4 en 5 juni voor heerlijke hapjes en drankjes. Check hieronder wat zij tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op het menu hebben staan!

Broodjes Direct

Broodjes Direct is een no-nonsense bedrijf dat gelooft in hun broodjes. Of zoals ze zelf zeggen ‘Een lekker broodje is een lekker broodje. Punt’. Op het Zomerspektakel kun je genieten van een broodje carpaccio, broodje döner, broodje pulled pork of een broodje huisgemaakte tonijnsalade.

De Dyck

Passie voor alles wat groeit en bloeit. Dat maakt eten bij de Dyck tot een ware culinaire belevenis. Genieten van smaakvolle producten geteeld op hun eigen akkers en moestuin. En daar kun je op het Zomerspektakel ook van genieten! Ga voor een pita falafel of een pita shoarma (vegetarisch). En vergeet zeker niet om een emmertje sangria te bestellen!

Fizzi

Fizzi vindt het belangrijk om op een verantwoorde manier vis te kweken, te vangen, te verkopen en te bereiden. Bij Fizzi zijn dan ook de lekkerste verse vis en de leukste recepten te krijgen, maar ook visschotels, menu’s of andere lekkere verse hapjes. Proef het op het Zomerspektakel! Je kunt kiezen uit sushi, lekkerbek, kibbeling, inktvisringen, wraps met zalm en makreel, spirello en fresh lemonade.

Grand Café Eight

Grand Café Eight wil verrassen. De ene keer met een tongstrelend driegangendiner, de andere keer met een stijlvol geserveerd lunchmenu. En deze keer verrassen ze de bezoekers met een echte festivalkaart, met keuze uit saté, poffertjes, belegde broodjes (ham, kaas, gezond, kroket, frikadel), losse kroketten en frikandellen, borrelgarnituur en gin tonic.

Loek van Vliet

Deze keurslager laat tijdens het Zomerspektakel iedereen graag kennis maken met een broodje hamburger van het Kaag en Braassem rund en een broodje beenham van het Livar varken. De menukaart kun je dan ook al bijna raden: broodje hamburger, broodje warme beenham en een portie warme grillworst.

Sapori da Stefano

Een stukje Italië aan den Rijn. Sapori da Stefano is een combinatie van een stoer Italiaans restaurant met heerlijke Italiaanse wijnen. Van dat Italiaanse eten krijg je tijdens het Zomerspektakel niet genoeg. Ga jij voor plaatpizza’s/ kleine pizza’s, arancini (risottoballetjes), diverse belegde panini (parma; vegetarisch) of een cocktail spritz? Mmmm… bellissimo!

Sebastiaan ijs

Voor het heerlijkste, ambachtelijkste, dagelijks vers gemaakte ijs van Alphen aan den Rijn en omgeving moet je bij Sebastiaan IJs zijn. De ijssalon op de Van Nesstraat is inmiddels ‘the place to be’ als het om ijs gaat. Sebastiaan IJs mag dan ook niet ontbreken op het Zomerspektakel! Kies uit ambachtelijk schepijs, churros, ijs cocktail, slush puppy, milkshake, warme Luikse wafel of een ducktail.

Senzaa

Bij Senzaa draait het om lekker tafelen in een fraaie, nieuwe setting. Luxe is hier niet duur. En dat zie je terug in de kaart voor het Zomerspektakel: frites met truffelmayonaise of gewone mayonaise, rauwe zalm met wakam met sesam en sojasaus, runderlende, cheesecake en een mojito.

Smooth Coffee

Smooth Coffee is opgezet door ‘Maestro dell’Espresso’ Pim Verbokkem. Hij heeft een oprechte en diepgaande passie voor koffie. Wij kunnen niet zonder zijn koffie tijdens het Zomerspektakel! Op het menu staat koffie, thee, warme chocomel, speciale koffie en een brownie.

Dat wordt zonder twijfel goed eten en drinken onder het genot van lekkere muziek en leuke activiteiten. Waar ga jij een hapje eten?


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.