Josh Walet

Deze horecagelegenheden vind je op het Zomerspektakel aan het Meer

Het is natuurlijk geen Zomerspektakel zonder horeca. Drie dagen feest vragen natuurlijk om verschillende horecagelegenheden waar je een lekkere versnapering kunt halen. Dit jaar vind je negen horecagelegenheden op het Zomerspektakel aan het Meer. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Vanuit de tenten, verspreid over het evenemententerrein, zorgen Broodjes Direct, De Dyck, Grand Café Eight, Loek van Vliet, Sapori da Stefano, Senzaa, Smooth Coffee, viswinkel Fizzi en IJssalon Sebastiaan op 3, 4 en 5 juni voor heerlijke hapjes en drankjes. Check hieronder wat zij tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op het menu hebben staan!

Broodjes Direct

Broodjes Direct is een no-nonsense bedrijf dat gelooft in hun broodjes. Of zoals ze zelf zeggen ‘Een lekker broodje is een lekker broodje. Punt’. Op het Zomerspektakel kun je genieten van een broodje carpaccio, broodje döner, broodje pulled pork of een broodje huisgemaakte tonijnsalade.

De Dyck

Passie voor alles wat groeit en bloeit. Dat maakt eten bij de Dyck tot een ware culinaire belevenis. Genieten van smaakvolle producten geteeld op hun eigen akkers en moestuin. En daar kun je op het Zomerspektakel ook van genieten! Ga voor een pita falafel of een pita shoarma (vegetarisch). En vergeet zeker niet om een emmertje sangria te bestellen!

Fizzi

Fizzi vindt het belangrijk om op een verantwoorde manier vis te kweken, te vangen, te verkopen en te bereiden. Bij Fizzi zijn dan ook de lekkerste verse vis en de leukste recepten te krijgen, maar ook visschotels, menu’s of andere lekkere verse hapjes. Proef het op het Zomerspektakel! Je kunt kiezen uit sushi, lekkerbek, kibbeling, inktvisringen, wraps met zalm en makreel, spirello en fresh lemonade.

Grand Café Eight

Grand Café Eight wil verrassen. De ene keer met een tongstrelend driegangendiner, de andere keer met een stijlvol geserveerd lunchmenu. En deze keer verrassen ze de bezoekers met een echte festivalkaart, met keuze uit saté, poffertjes, belegde broodjes (ham, kaas, gezond, kroket, frikadel), losse kroketten en frikandellen, borrelgarnituur en gin tonic.

Loek van Vliet

Deze keurslager laat tijdens het Zomerspektakel iedereen graag kennis maken met een broodje hamburger van het Kaag en Braassem rund en een broodje beenham van het Livar varken. De menukaart kun je dan ook al bijna raden: broodje hamburger, broodje warme beenham en een portie warme grillworst.

Sapori da Stefano

Een stukje Italië aan den Rijn. Sapori da Stefano is een combinatie van een stoer Italiaans restaurant met heerlijke Italiaanse wijnen. Van dat Italiaanse eten krijg je tijdens het Zomerspektakel niet genoeg. Ga jij voor plaatpizza’s/ kleine pizza’s, arancini (risottoballetjes), diverse belegde panini (parma; vegetarisch) of een cocktail spritz? Mmmm… bellissimo!

Sebastiaan ijs

Voor het heerlijkste, ambachtelijkste, dagelijks vers gemaakte ijs van Alphen aan den Rijn en omgeving moet je bij Sebastiaan IJs zijn. De ijssalon op de Van Nesstraat is inmiddels ‘the place to be’ als het om ijs gaat. Sebastiaan IJs mag dan ook niet ontbreken op het Zomerspektakel! Kies uit ambachtelijk schepijs, churros, ijs cocktail, slush puppy, milkshake, warme Luikse wafel of een ducktail.

Senzaa

Bij Senzaa draait het om lekker tafelen in een fraaie, nieuwe setting. Luxe is hier niet duur. En dat zie je terug in de kaart voor het Zomerspektakel: frites met truffelmayonaise of gewone mayonaise, rauwe zalm met wakam met sesam en sojasaus, runderlende, cheesecake en een mojito.

Smooth Coffee

Smooth Coffee is opgezet door ‘Maestro dell’Espresso’ Pim Verbokkem. Hij heeft een oprechte en diepgaande passie voor koffie. Wij kunnen niet zonder zijn koffie tijdens het Zomerspektakel! Op het menu staat koffie, thee, warme chocomel, speciale koffie en een brownie.

Dat wordt zonder twijfel goed eten en drinken onder het genot van lekkere muziek en leuke activiteiten. Waar ga jij een hapje eten?


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.