Gemeente Alphen aan den Rijn

Dure grap voor achterlaten GO Sharing scooter in het Heempark

Afgelopen weekend kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen van wegpiraten op de groene GO Sharing scooters. Ook in het Heempark was het raak met de kersverse deelvoertuigen. 

Een aantal van de scooters werd achtergelaten in het Heempark. Het probleem is dat het park niet onder het gebied valt waar de deelscooters geparkeerd mogen worden. GO Sharing heeft om deze reden de voertuigen dan ook geblokkeerd.

Boete 

Dit is een dure grap voor de accounthouders. Eerder maakten wij al een bericht over de consequenties die aan het misbruiken van de GO Sharing scooters verbonden zijn. Zo staat er voor het voertuig achterlaten op een niet openbaar toegankelijk gebied of plaats een boete van € 500. Van dat geld had je al bijna een scooter kunnen kopen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport vandaag 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente vandaag 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur vandaag 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.