ALFREDS
Advertorial Horeca

Een leuke én lekkere actie bij ALFREDS tijdens de voorjaarsvakantie

Weet je even niet wat je deze week allemaal gaat doen met de kids? Dan moet je zeker even naar de fantastische kidsvakantiebox kijken van ALFREDS. En de ouders? Die kunnen genieten van de speciale awardbox, omdat ALFREDS de felbegeerde VOAWARD heeft gewonnen!

Bij de kidsvakantiebox krijg je allemaal lekkere ingrediënten om je eigen freakshake te maken. Daar zijn de kids zeker een uur mee onder de panne! Ze krijgen er ook nog eens een leuke limonadebeker bij én een lekkere lunch. De lunch bestaat uit een heerlijke American pancake, een pizzastick en een worstje in bladerdeeg. Samen met een heerlijke zelfgemaakte freakshake inclusief donut en de allerlekkerste chocoladelolly, maakt het een lunch om op de eerste plaats te zetten!

Ook voor de ouders heeft ALFREDS iets lekkers, namelijk een heerlijke awardbox. Zo kan ALFREDS nog even echt proosten met iedereen die op hen gestemd heeft waardoor zij de felbegeerde VOAWARD in de wacht hebben gesleept. Bij deze heerlijke aperitivobox krijg je een gratis flesje Bottega prosecco en twee Veltins biertjes 0.0!

Bestellen? Dat kan via ALFREDS.nl.

box kids alfreds.jpeg


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Centurion en optio

De basiseenheid voor het Romeinse leger is een centurie. Deze groep van tachtig mannen wordt geleid door de centurion en zijn assistent de optio. De centurion is de officier die de centurie leidt en de optio is wat we tegenwoordig een drilsergeant zouden noemen.