Evenementen

Esports Game Arena organiseert Après-Ski Pubquiz

Elke derde vrijdag van de maand organiseert Esport Game Arena een grote pubquiz. Vrijdag 15 februari is er een nieuwe editie met een Après-Ski thema. Verwacht foute Tiroler muziek, bierpullen, Flügel en nepsneeuw!

Elke derde vrijdag van de maand is er een grote pubquiz  in de Esports Game Arena. De eerstvolgende pubquiz is op vrijdag 15 februari. Wie met de leukste Tirol Après-Ski outfit komt, wint een Flügelpakket. Het team met de meeste punten in de pubquiz krijgt een leuke prijs en de teamnaam wordt gegraveerd in de velbegeerde Esports Game Arena Trofee. Meedoen is gratis. Meer informatie staat op esportsgamearena.nl/event/pub-quiz/ en schrijf je in!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.