Advertorial Werken

Even voorstellen: dit is Jordy

Eens in de zoveel tijd stelt Apics Flexjobs jullie voor aan hun collega’s. Vandaag stelt Apics Flexjobs je graag voor aan Jordy. Lees je mee?

“Mijn naam is Jordy van den Akerboom en ik ben alweer een jaar werkzaam bij Apics Flexjobs als recruiter. Het leuke aan mijn werk is het maken van een goede match tussen een opdrachtgever en een kandidaat. De juiste match komt tot stand door de interesses en ambities van een kandidaat te koppelen aan een organisatie die daarop aansluit.”

Jordy vervolgt: “Het is een leuke en afwisselende job door de vele mensen die je spreekt en de verhalen die zij met zich meebrengen. Daarnaast geeft het een kick als je iemand kan helpen aan een mooie nieuwe baan! De gezellige sfeer op de werkvloer zorgt ervoor dat ik iedere dag gemotiveerd aan de slag ga. Zelf werk ik vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn, dus ik zie je daar graag een keer verschijnen!”

Wil jij geholpen worden door Jordy aan een nieuwe leuke en uitdagende baan? Neem dan contact op via info@apicsflexjobs.nl of bel naar 0172 260 600 en vraag naar Jordy.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.