Advertorial Evenementen

F1 event bij winkelcentrum De Baronie

Op zaterdag 3 september staat winkelcentrum De Baronie van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van Formule 1. In de Grand Prix van Alphen aan den Rijn kan jong en oud het tegen elkaar opnemen in een F1 racesimulator. Zet jij de snelste tijd neer?

Om alvast in de stemming te komen voor hét event van het jaar: De GP van Zandvoort, organiseert winkeliersvereniging de Baronie een Formule 1 event. Op het plein voor de Subway staan een Fullsize F1 race simulator waarin je kan racen, een Racing Room on Wheels met twee race simulators, en een knutseltent waarin kinderen een F1 auto kunnen versieren.

Win de GP van Alphen

Kan jij racen als Max? Kom dan op zaterdag 3 september naar winkelcentrum De Baronie! Zet de snelste tijd neer en win de GP van Alphen. Maak jij een ook (pit)stop op hét winkelcentrum van Alphen? 1,2,3 Go!


Meer nieuws

Advertorial Alphense Fijnproevers vandaag 17:29

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.