Feestelijk nieuws: Uit Je Pandemie Festival in Alphen vindt doorgang op 27 en 28 augustus

Het is tijd om uit de pan (demie) te gaan met een echt Alphens Festival! Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen van maandag 2 augustus kan het feest losbarsten tijdens het Uit je Pandemie Festival op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus. Ook organisator Sietse Kromhout kijkt er naar uit: ‘’Ik heb er zin in.’’

Het was even spannend en een hoop getouwtrek, maar de kogel is dan eindelijk door de kerk. Het Uit Je Pandemie Festival op de Werf in Alphen gaat gewoon door. ‘’Ik heb vanmorgen met de productie en de artiesten gezeten. Iedereen had er zo veel zin in, dat we besloten hebben om te gaan met die banaan.’’

Sietse spreekt van geluk als hij vertelt dat heel Alphen achter hen staat. ‘’De kaartverkoop gaat snel en op is op.’’ Verder is er geen wijziging in de Line-Up. Op vrijdag komen onder andere artiesten zoals Pianoshow, Menno Aben, Thomas Berge, Helemaal Top en komt er een mystery act. Voor de zaterdag staan onder andere No Harm, Jill Helena, Helemaal Top en Pianoshow op het programma.

Slapeloze nachten  

‘’Ik heb de afgelopen weken wel slapeloze nachten gehad’’, vertelt Sietse. ‘’Je gaat van 2.000 bezoekers staand, naar 250 bezoekers zitten en nu mogen er weer 750 bezoekers staand.’’ Het geeft de organisatie dan ook veel geld gekost. ‘’We wilde het festival eigenlijk pas door laten gaan met 1.000 bezoekers, maar we hoorde van iedereen dat ze er zo veel zin in hadden dat we het door hebben laten gaan. Dan maar met 750 bezoekers.’’

Wil jij nog snel tickets bemachtigen? Bestel deze dan snel hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.