Advertorial Economie

Geslaagd? Kom dan gratis eten bij restaurant TROTS!

Nog heel even nagelbijten voor examenleerlingen, want de grote dag van de examenuitslagen is al bijna! GESLAAGD??? Eindelijk uit de zenuwen? Heb je je diploma te pakken en kan voor jou de zomer nu echt beginnen? Net als de afgelopen jaren heeft TROTS ook dit jaar weer haar eigen examenstunt!

Hierbij nog even onze spelregels..

Ook dit jaar eet je namelijk weer gratis* bij TROTS als je je diploma hebt gehaald (vmbo, havo, vwo). Om hier gebruik van te kunnen maken, moet je wel even reserveren en melden dat je gebruik wilt maken van deze actie. Tijdens het diner willen we wel je cijferlijst zien als bewijs. Maar jij bent uiteraard zo trots op die lijst, dat je deze ongetwijfeld altijd bij je hebt!

Nu zijn er altijd echte slimmerds die alleen met meerdere geslaagden komen eten, maar zo makkelijk zijn we nu ook weer niet. Deze actie geldt dan ook alleen voor families (of andere gezelschappen) vanaf vier personen waarvan één persoon deze examenperiode geslaagd is. Is nou heel toevallig je broertje of zusje ook geslaagd, dan is het natuurlijk wel dubbel feest aan tafel!

Licht je ouders, opa's en oma's, vrienden, verre familie of Facebookkennissen dus maar alvast in dat jullie binnenkort gaan eten bij TROTS!

*Exclusief drankjes en op basis van minimaal een hoofdgerecht


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.