Archieffoto

‘Gitzwarte dag’ voor failliet verklaarde reisorganisatie D-reizen

Reisorganisatie D-reizen is failliet verklaard door de rechtbank. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf grote financiële problemen door de coronacrisis. D-reizen heeft ook twee reisbureaus in Alphen.

In een persbericht spreekt topman Jan Henne De Dijn van een ‘gitzwarte dag’ voor het bedrijf. D-reizen hoopt op een doorstarts, zodat medewerkers hun baan niet verliezen en consumenten in de toekomst ook hun reizen nog via D-reizen kunnen boeken. De oorzaak van het faillissement is volgens het bedrijf te wijten aan de coronacrisis. Er kwamen hierdoor vrijwel geen inkomsten binnen. Ook door de vertraging van het voucherfonds waren zij genoodzaakt faillissement aan te vragen.

D-reizen heeft ruim 1150 medewerkers in dienst en heeft verspreid over het land 300 reisbureaus. De Alphense reisbureaus van D-reizen zijn gevestigd in winkelcentrum De Aarhof en winkelcentrum De Herenhof. Wat precies de gevolgen zijn voor de vestigingen en reizigers die een reis bij de organisatie hadden geboekt of nog een tegoedbon hebben door corona, is nog niet bekend.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.