Running & Walkingcenter
Advertorial Gezondheid en welzijn

Goede voornemens beginnen bij Running & Walkingcenter

Wat zijn jouw voornemens voor 2020? Meer bewegen? Of misschien zelfs wel meedoen aan de 20 van Alphen? Of je nu een beginnende of ervaren loper bent, Running & Walkingcenter helpt je op weg!

Wil jij beginnen met hardlopen of ben je daar al mee bezig? Bij Running & Walkingcenter word je niet alleen voorzien van het perfecte paar schoenen voor aan jouw voeten, maar nog veel meer. Zo heb je er mutsen, handschoenen en onderkleding om in de wintermaanden gewoon te kunnen blijven lopen. Eigenaar Peter: “Met onderkleding gaat vocht naar de volgende kledinglaag, waardoor je huid droog blijft. Dat is beter voor de spieren.”

20 van Alphen
Ga jij meedoen aan de 20 van Alphen of een andere hardloopwedstrijd? Bij Running & Walkingcenter in de Raadhuisstraat kun je terecht voor alle essentials die je helpen bij het trainen. Zo biedt de winkel je een speciaal samengesteld basispakket met een verlichtingsbandje, powerbar, gel voor de spieren, sokken, een schoenentasje om je schoenen in op te bergen en tot slot magneetjes voor het startnummer voor een speciale prijs van € 29,95 per set.

Looptraining
Zijn je schoenen en andere hardloopessentials binnen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Misschien is looptraining van Sylvester dan wel wat voor jou! Sylvester geeft training voor de 5 kilometer en de 10 kilometer, in samenwerking met Running & Walkingcenter. “Goede schoenen en een hardlooptraining zijn belangrijk voor een goede basis bij het hardlopen”, aldus eigenaar Peter.

Om aan de trainingen mee te doen, kun je je aanmelden via info@sylvestersterpt.nl of even langslopen in de winkel van Running & Walkingcenter, van waaruit verzameld wordt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:11

Ank de Groot treedt af als voorzitter van Alphia

Ank de Groot heeft besloten niet langer voorzitter te willen zijn van voetbalvereniging Alphia. Dit meldt zij op de website van Alphia op zaterdag 25 januari. De Groot ligt al langer onder vuur bij een groep leden van Alphia.

Calamiteiten gisteren 11:43

41-jarige bestuurder veroorzaakt meerdere gevaarlijke situaties

Op zaterdagavond 25 januari veroorzaakte een 41-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats meerdere gevaarlijke situaties. Uiteindelijk werd hij door meerdere politieauto’s klemgereden op de N207 bij Alphen aan den Rijn. De politie laat weten dat de man onder andere verantwoordelijk is voor spookrijden.

Advertorial Toneel gisteren 11:19

Theatergezelschap Fada speelt Change in Parkvilla

Fada theater is een professioneel theatergezelschap dat bestaat uit Syrische vluchtelingen. Oorspronkelijk bestond de groep uit acteurs, die elkaar in 2015 in de noodopvang van Alphen aan den Rijn hadden ontmoet. Inmiddels is de samenstelling van de groep veranderd.

Calamiteiten gisteren 01:51

Achtervolging geëindigd op de N207

Op zaterdagavond is er een achtervolging geëindigd op de N207 bij Alphen aan den Rijn. Een voertuig werd door meerdere politie auto’s klem gereden op de Ring-Oost.

Winkels 25 jan. 2020 19:18

Toko Ming Jen viert overname met afscheidsfeest

Toko Ming Jen heeft vanaf zondag 1 maart andere eigenaren. Een nieuw ondernemersstel gaat de Aziatische supermarkt overnemen. Daarom gaf Toko Ming Jen op zaterdagmiddag 25 januari een afscheidsfeest.