Running & Walkingcenter
Advertorial Gezondheid en welzijn

Goede voornemens beginnen bij Running & Walkingcenter

Wat zijn jouw voornemens voor 2020? Meer bewegen? Of misschien zelfs wel meedoen aan de 20 van Alphen? Of je nu een beginnende of ervaren loper bent, Running & Walkingcenter helpt je op weg!

Wil jij beginnen met hardlopen of ben je daar al mee bezig? Bij Running & Walkingcenter word je niet alleen voorzien van het perfecte paar schoenen voor aan jouw voeten, maar nog veel meer. Zo heb je er mutsen, handschoenen en onderkleding om in de wintermaanden gewoon te kunnen blijven lopen. Eigenaar Peter: “Met onderkleding gaat vocht naar de volgende kledinglaag, waardoor je huid droog blijft. Dat is beter voor de spieren.”

20 van Alphen
Ga jij meedoen aan de 20 van Alphen of een andere hardloopwedstrijd? Bij Running & Walkingcenter in de Raadhuisstraat kun je terecht voor alle essentials die je helpen bij het trainen. Zo biedt de winkel je een speciaal samengesteld basispakket met een verlichtingsbandje, powerbar, gel voor de spieren, sokken, een schoenentasje om je schoenen in op te bergen en tot slot magneetjes voor het startnummer voor een speciale prijs van € 29,95 per set.

Looptraining
Zijn je schoenen en andere hardloopessentials binnen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Misschien is looptraining van Sylvester dan wel wat voor jou! Sylvester geeft training voor de 5 kilometer en de 10 kilometer, in samenwerking met Running & Walkingcenter. “Goede schoenen en een hardlooptraining zijn belangrijk voor een goede basis bij het hardlopen”, aldus eigenaar Peter.

Om aan de trainingen mee te doen, kun je je aanmelden via info@sylvestersterpt.nl of even langslopen in de winkel van Running & Walkingcenter, van waaruit verzameld wordt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:55

Woningen bij Bospark pilot voor woonzorgcomplex

De gemeente Alphen aan den Rijn wil voor senioren een woonomgeving scheppen waardoor zij veilig langdurig zelfstandig kunnen wonen. In zo’n woonzorgcomplex zijn voorzieningen voor zorg, welzijn, ontmoeting en ondersteuning aanwezig. Hiervoor wordt locatie Bospark als pilot ingericht.

Calamiteiten vandaag 12:24

Nieuwe balkonplaat uit hijskraan bij Lauwers gevallen

Momenteel zijn de werkzaamheden voor het renoveren van 56 woningen aan de Lauwers druk aan de gang. Maar tijdens deze werkzaamheden ging het aanbrengen van een nieuw balkon niet helemaal goed. Vlak voor plaatsing is namelijk een nieuwe balkonplaat uit de hijskraan gevallen. “Er is niemand gewond en de materiële schade is beperkt”, aldus Woonforte.

Gemeente vandaag 12:11

Parkeren van aanhangwagen, caravan, camper of trailer

De zomervakantie komt er bijna aan. Ben je van plan om weg te gaan met een aanhangwagen, caravan, camper of trailer? Let er dan op dat je dit voertuig in de gemeente Alphen aan den Rijn maximaal drie aaneengesloten dagen op de openbare weg of een parkeerplaats mag laten staan binnen de bebouwde kom.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 10:38

Vertier voor kinderen tijdens het Alphense Summercamp

Vakantie naar het buitenland zit er dit jaar voor veel mensen niet in. Wat is dan leuk om te doen voor kinderen in de zomervakantie? Speciaal voor deze kinderen wordt van 20 t/m 24 juli het Alphense Summercamp georganiseerd.

Politiek plein vandaag 09:51

Nieuw & normaal: de dorps- en buurthuizen van de toekomst

Half juli ligt er in de gemeenteraadsvergadering van Alphen aan den Rijn een voorstel om dorps- en buurthuizen aan te wijzen in alle kernen. Dit is het officiële eindvoorstel waarmee fase 3 wordt afgesloten en de gemeente kan overgaan naar de uitvoering.