Alphens

Het Alphense Urban Athletes Park is populair, tweede locatie is aanstaande

Buitensporten is populair in deze coronatijd. Veel Alphenaren weten ook het Urban Athletes Park bij de Zegersloot in Alphen te vinden. Daarom heeft de gemeente besloten om tijdelijk een tweede locatie te openen.

De sportscholen zijn vanwege de coronamaatregelen nog gesloten. Omdat veel Alphenaren toch willen sporten, zoeken zij de buitenlucht op. Buitensporten is toegestaan, dus het Urban Athletes Park is gewoon geopend. Daar lijken veel mensen van op de hoogte, want het is daar dusdanig sprake van drukte dat de gemeente een tweede locatie wil openen.

Door een tweede locatie te openen hoopt wethouder Gert-Jan Schotanus de drukte op de openbare sportplek te kunnen verspreiden. Dit om te voorkomen dat, net als in het voorjaar van 2020, het Urban Athletes Park vanwege te grote drukte gesloten moet worden. Waar het tweede Urban Athletes Park precies komt is nog niet bekend. Wel geeft de wethouder aan dat het aan de westkant van de Zegersloot zal worden gerealiseerd. Aangezien het gaat om een tijdelijke locatie, worden de toestellen geleend. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.