Advertorial Economie

Investeer een euro, krijg er zes terug

Investeer een euro en krijg er zes terug. Dat houdt concreet het volgende in: investeer in de vitaliteit en daarmee de arbeidsproductiviteit van de werknemer. TGM Arbo garandeert dat die investering zich dubbel en dwars terugverdient.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim. De bedrijfsarts van TGM Arbo zorgt voor frequent contact met de medewerkers en voeren overleg. Ook leidinggevenden worden hierbij betrokken en indien nodig gecoacht. Wie het werk moet verzuimen vanwege lichamelijk en/of psychische klachten, krijgt de gespecialiseerde zorg die nodig is. Het gevolg is een zo spoedig mogelijke maar altijd verantwoorde terugkeer naar de werkvloer.”

Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u als werkgever informeren naar de effectieve werkwijze van TGM Arbo: 030-2660662. Alvast wat meer informatie? Kijk dan op www.triasvoorbedrijven.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.