Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Is jouw huid al klaar voor de lente?

Het winterseizoen is niet fijn voor de huid. Het is dan ook niet zo vreemd dat je huid aan het begin van de lente droger is dan normaal. Het is heel normaal dat je huid met de wisseling van seizoenen ook verandert en andere zorg vraagt. Daarom is het nu tijd om je huid even goed onder de loep te nemen.

Complete Skincare aan de Ouvertureweg 129 in Alphen is meer dan een schoonheidssalon voor heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling. “Wij richten ons op huidverbetering en het oplossen van huidproblemen”, vertelt eigenaresse Madelinde. “Hiervoor bieden we een ruim aanbod van behandelingen aan, zoals de Dermapen, Microdermabrasie, fruitzuren, laser ontharing en elektrisch ontharen en Cryolipolyse. Maar ook het verwijden van couperose, teleangiëctasieën littekens, acne, pigment vlekken en ontsierende haren. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor ons ruime aanbod aan heerlijke ontspannen gezichtsbehandelingen.”

Klaar voor de lente

Iedereen wil een gladde, goed gehydrateerde en stralende huid. Maar de wisseling van de seizoenen vraagt ook andere zorg voor je huis. Is de winter aan jouw huid ook nog goed te zien? Droge, grove, slecht doorbloede futloze huid. Maak daar snel een einde aan door je huid aan het begin van de lente te trakteren op een fruitzuur, microdermabrasie of Dermapen kuur.

Dermapen

De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die in de huid duizenden minuscule gaatjes maken, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. “Hiermee wordt de natuurlijke aanmaak van collagene en elastine gestimuleerd, waardoor een stevigere en gladdere huid wordt gecreëerd en littekens mogelijk vervagen”, legt Madelinde uit. De dermapen is onder andere geschikt voor de volgende indicaties: (acne) littekens, rosacea, zonbeschadigde huid, grove huidstructuur en grove poriën, anti-age en fijne lijntjes en grauwe doffe huidskleur.

Fruitzuren

Fruitzuren dringen niet verder door dan de epidermis, de bovenste huidlaag. Nadat ze de huid zijn binnengedrongen, wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. “We zien ook verbetering bij de volgende huidproblemen, zoals hyperpigmentatie, couperose, acne en we kunnen huidverslapping en fijne lintjes verminderen.”

Microdermabrasie

Met een microdermabrasie kuur verdun je de epidermis. “Dit is de bovenste laag van de huid. Met deze kuur activeren we de celvernieuwing en stimuleren we aanmaak van collagene en elastine. Hiermee verhogen we de opname van werkstoffen, met als resultaat een gladde goed doorbloede, gehydrateerde huid met een frisse tint.”

Voor een optimaal resultaat adviseert Complete Skincare een dermapen kuur. De duur van de kuur is afhankelijk van de huid aandoening die je wil behandelen en wordt bij de intake met jou besproken. “Voor mensen met een donkere huid is een gezichtsbehandeling met de dermapen minder geschikt. Je kunt dan beter kiezen voor een microdermabrasie of fruitzuur kuur. Sommige zorgverzekeringen hebben een (deel)vergoeding in de aanvullende verzekering voor acnetherapie of behandeling van littekens.”

Cryolipolyse

Complete Skincare biedt ook Cryolipolyse aan. Dit is een figuur corrigerende behandeling en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ vetrandjes kwijt te raken. “Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wil van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd via ons lymfesysteem”, vertelt Madelinde.

“Wat zo uniek is aan onze Cryolipolyse is dat we het lichaamsvet verwijderen door het bevriezen van vetcellen. Kopstukken worden op het lichaam geplaatst, die vervolgens vacuüm zuigen. We koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot -9˚C. Hierdoor ontstaat necrose van de vetcellen. De kopstukken zijn 360 ˚C gekoeld voor een optimaal resultaat. Cryolipolyse pakt zo de vetcellen selectief aan zonder het omringend weefsel te beschadigen, en het breekt de vetcellen af die via ons lymfesysteem ons lichaam uit gaan.”

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 06 11411969 of door te mailen naar info@completeskincare.nl.


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.