Wet 'n Wild Beachfestival

Kaartverkoop Wet ’n Wild Beachfestival bijna van start!

De zesde editie van het Wet ’n Wild Beachfestival vindt plaats op zaterdag 8 augustus. De kaartverkoop gaat op donderdag 27 februari om 18:00 uur van start!

Dit jaar vindt het festival opnieuw plaats bij de T-steiger aan de Zegerplas. Ook zijn er opnieuw twee podia, één voor de Urban liefhebbers en een House stage. Vorige week maakte de organisatie de line up van het festival bekend. Er zullen ook drie oude bekende artiesten op het festival staan. Ook worden verschillende verbeterpunten doorgevoerd.  

Afgelopen jaar bezochten 6500 bezoekers het festival in Alphen. Voorgaande edities van het Wet ’n Wild Beachfestival waren steevast uitverkocht, dus wees er dit jaar op tijd bij! De kaartverkoop start op donderdagavond 27 februari vanaf 18:00 uur via de website van het Wet ’n Wild Beachfestival en via Alphens.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 10:57

Berenjacht met Hoogvliet supermarkt

Hoogvliet supermarkten is gestart met een variant op de immens populaire berenjacht. De speciale Hoogvliet berenkleurplaat ligt dan gratis klaar en is te downloaden op de Hoogvliet website.

Winkels vandaag 10:18

Openingstijden supermarkten tijdens het paasweekend

Het is bijna Pasen. De winkels hanteren andere openingstijden in dit weekend. Wat altijd handig is om te weten, is welke supermarkten open en/of gesloten zijn, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen! Uitzonderlijk dit jaar is dat supermarkten open mogen op Eerste Paasdag.

Advertorial Sport vandaag 09:35

Stay safe & comfy @ home

We moeten zoveel mogelijk binnenblijven, dat weten we inmiddels wel... Maar wat kun je eraan doen om je dag zo comfortabel mogelijk door te komen? Door een lekkere comfy outfit aan te trekken natuurlijk! Plutosport heeft de leukste musthaves voor je op een rijtje gezet, zodat jij een fashionable chill outfit kunt samenstellen.

Overige vandaag 08:52

Ridderhof: een nieuwe gedicht van de Alphense stadsdichter

Vandaag, op donderdag 9 april, is het negen jaar geleden dat de schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof plaatsvond. Ook de Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp staat stil bij deze gebeurtenis. Zij schreef daarom het gedicht 'Ridderhof'.

Coronavirus in Alphen gisteren 17:34

Minister Van Rijn brengt een bezoek aan Apotheek Ridderveld

Op woensdag 8 april heeft minister Van Rijn (medische zorg) Apotheek Ridderveld in Alphen bezocht. Hij sprak met de apothekers over de impact van het coronavirus op de farmaceutische zorgverlening.

Advertorial Winkels gisteren 17:18

Martinez komt bij je thuis!

Het paasweekend komt eraan. Brunchen met de familie zit er misschien niet in, maar wil je ondanks dat toch iets lekkers in huis hebben? Martinez Chocolatier bezorgt alle lekkernijen gewoon bij jou thuis!