Josh Walet

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Dit weekend barst het los op het evenemententerrein bij de Zegerplas. Drie dagen lang kunnen Alphenaren genieten van fantastische optredens, leuke activiteiten en heerlijke drankjes bij het Zomerspektakel aan het Meer. Ook de zon zal zich aankomend weekend veel laten zien. Het is dan ook geen verrassing dat de kaarten de digitale toonbank over vlogen.

De organisatie meldt nu dat de kaarten voor de vrijdagavond volledig uitverkocht zijn. “Wat zijn jullie toch allemaal toppers”, begint de organisatie. “Jullie hebben er geen gras over laten groeien om hét festival van het jaar bij te wonen. We kunnen niet wachten om jullie daar morgen te zien. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en support!”

Driedubbel feest

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de vrijdagavond? Niet getreurd! Ook op zaterdag en zondag staat er een steengoede line-up voor je klaar waar je ongetwijfeld niet bij stil kunt blijven staan. Zo kun je op zaterdag losgaan bij Waterproof Shampoo en meezingen met Xander & Friends, en dans je zondag op de hits van FLEMMING, Suzan & Freek en Helemaal top.

Daarnaast zijn er dit jaar drie extra podia toegevoegd op het festivalterrein. Zaterdag gaat het dak eraf bij de Foute Party in de Roze Kerk. Zondag bewonder je een handvol Alphense artiesten bij de Livingroom Stage en kijk je je ogen uit bij de magische show van Rob & Emiel. Daar wil je bij zijn toch?


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.