Josh Walet

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Dit weekend barst het los op het evenemententerrein bij de Zegerplas. Drie dagen lang kunnen Alphenaren genieten van fantastische optredens, leuke activiteiten en heerlijke drankjes bij het Zomerspektakel aan het Meer. Ook de zon zal zich aankomend weekend veel laten zien. Het is dan ook geen verrassing dat de kaarten de digitale toonbank over vlogen.

De organisatie meldt nu dat de kaarten voor de vrijdagavond volledig uitverkocht zijn. “Wat zijn jullie toch allemaal toppers”, begint de organisatie. “Jullie hebben er geen gras over laten groeien om hét festival van het jaar bij te wonen. We kunnen niet wachten om jullie daar morgen te zien. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en support!”

Driedubbel feest

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de vrijdagavond? Niet getreurd! Ook op zaterdag en zondag staat er een steengoede line-up voor je klaar waar je ongetwijfeld niet bij stil kunt blijven staan. Zo kun je op zaterdag losgaan bij Waterproof Shampoo en meezingen met Xander & Friends, en dans je zondag op de hits van FLEMMING, Suzan & Freek en Helemaal top.

Daarnaast zijn er dit jaar drie extra podia toegevoegd op het festivalterrein. Zaterdag gaat het dak eraf bij de Foute Party in de Roze Kerk. Zondag bewonder je een handvol Alphense artiesten bij de Livingroom Stage en kijk je je ogen uit bij de magische show van Rob & Emiel. Daar wil je bij zijn toch?


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.