Proto
Advertorial Horeca

Kerst vier je bij Proto: “Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt”

Kerst draait om gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met elkaar. Wil jij kerst dit jaar extra bijzonder maken? Laat je op eerste of tweede kerstdag in de watten leggen met een gastronomisch vijfgangenmenu bij Proto!

Zonder lekker eten is het geen kerst, toch? Maar misschien heb je helemaal geen zin om uren in de keuken te staan om een meergangendiner te bereiden. Of wellicht wil je wel eens iets anders dan gourmetten? Dan is uit eten gaan tijdens de kerstdagen écht iets voor jou. En waar kan dat beter dan bij Proto?

Onvergetelijke kerstdagen

De gastheren op eerste en tweede kerstdag zijn natuurlijk Nikos en Alexandros. “Wij bezorgen jou samen met ons team gegarandeerd een onvergetelijke avond met jouw familie of vrienden. Het restaurant zal ook helemaal in kerstsfeer zijn. De ambiance maken we compleet met een gastronomisch kerstmenu, bestaande uit vijf culinaire hoogstandjes. Van tandoori zalm en steak tartar tot aan flat iron steak. We halen alles uit de kast om jouw kerst bijzonder te maken.”

Bekijk de menukaart

Reserveren

Wil jij je eerste of tweede kerstdag in de watten laten leggen bij Proto? Reserveer dan snel een tafel met jouw familie of vrienden! Geniet van een gastronomisch vijfgangenmenu voor slechts € 59 per persoon (exclusief drank).

Reserveer direct je tafel


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.