De Thermen2
Advertorial Evenementen

Kerstvakantie in zwembad De Hoorn

In de kerstvakantie is er weer van alles te beleven in zwembad De Hoorn. Zo hebben we voor de kleintjes een Spetterspeeltuin en voor de grotere kinderen een leuke stormbaan. Kom je ook lekkere oliebollen eten of begin jij het nieuwe jaar liever met een frisse duik?

Spetterspeeltuin

Voor de Spetterspeeltuin wordt het Doelgroepenbad omgetoverd tot een speelparadijs voor de kleintjes. Er liggen dan allemaal materialen in het water waar ze mee kunnen spelen. De Spetterspeeltuin is er elke maandag, woensdag en vrijdag ochtend van 09:00 tot 12:00 uur.

Met uitzondering van maandag 26 december dan is het zwembad gesloten wegens tweede kerstdag.

Stormbaan

Durf jij over onze stoere stormbaan te rennen? De stormbaan ligt in het wedstrijdbad op maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur, zaterdag 31 december van 11:00 tot 13:00 uur en zaterdag 7 en zondag 8 januari van 12:00 tot 15:00 uur.

Stuiverduiken

Kom lekker Stuiverduiken tijdens de Kerstvakantie! Tijdens het Stuiverduiken duik je stuivers op, 1 stuiver is 1 snoepje. Ook is er 1 sleutel, duik je deze op dan krijg je een lekkere raket of peren ijsje. Stuiverduiken is er iedere dag om 13:00 uur.

Met uitzondering van zondag 25 december (eerste kerstdag), maandag 26 december (tweede kerstdag) en zondag 1 januari (oudejaarsdag).

Meet & Greet Kees de Zeehond

Wil jij ook onze lieve mascotte Kees de Zeehond ontmoeten en met hem op de foto gaan. Dat kan iedere maandag tot en met vrijdag om 14:00 uur.

Met uitzondering van maandag 26 december dan is het zwembad gesloten wegens tweede kerstdag.

Oliebollenzwemmen

Kom bij ons zwemmen op zaterdag 31 december en sluit het jaar af met een plons en een lekkere oliebol. Het Oliebollenzwemmen is van 10:00 tot 14:00 uur en een kaartje kost €4,-.

Nieuwjaarsduik

Begin het jaar goed met een lekkere frisse duik in het buitenbad, een kopje erwtensoep en een leuke Unox muts. De Nieuwjaarsduik zal uit 2 groepen bestaan: 12:00 tot 12:30 uur en 12:30 tot 13:00 uur. Je koopt een kaartje voor recreatief zwemmen, deze kost €6,50. Tijdens het recreatief wordt er omgeroepen dat de Nieuwjaarsduik gaat beginnen. Je kunt dan deelnemen door naar het buitenbad te gaan.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.