Lodge Alphen
Advertorial Voor Kinderen

Kids genieten tijdens de S2X Summer Camps

Vol trots organiseert Ski & Snowboard Xperience dit jaar de Summer Camps! Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar genieten vijf dagen lang van sportieve, gezellige activiteiten en heerlijke lunches, verzorgd door Lodge Alphen.

De dagen waarop de Summer Camps plaatsvinden, worden afwisselend georganiseerd met elke dag een blok skiën of snowboarden. Het andere blok bestaat uit diverse (sportieve) activiteiten, zoals het populaire archery tag, speurtochten, voetbal, knots hockey, en natuurlijk nog veel meer!

lodge alphen skibaan.jpg

Alle activiteiten worden begeleid door professionele begeleiders, leraren en coaches. Het programma start dagelijks rond 08:30 uur en eindigt om 18:00 uur. Kortom, de kids kunnen zich uitstekend vermaken met geheel vullende en verzorgde dagen vol sport, spel en plezier. De eerste editie van het Summer Camp start op maandag 27 juli en duurt tot en met vrijdag 31 juli. De tweede editie start op maandag 24 augustus en duurt tot en met vrijdag 28 augustus.

Wil je graag meer informatie over de Summer Camps? Klik dan op deze link.

lodge alphen summercamp.jpg


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.