Kinderboerderij Zegersloot

Kinderboerderij Zegersloot mag meer bezoekers ontvangen

Sinds 2 juni waren bezoekers weer welkom bij Kinderboerderij Zegersloot in Alphen. Het maximum aantal bezoekers lag toen op 30. Maar omdat de 1,5 meter regel goed wordt gehanteerd, mag de kinderboerderij nu maar liefst 60 bezoekers ontvangen.

Kinderboerderij Zegersloot laat weten: “Nu we de eerste weken van corona-proof draaien achter de rug hebben, mogen wij zeggen dat we trots zijn op onze bezoekers! De 1,5 meter afstand regel wordt gehanteerd, de verplichte looproute nog niet helemaal, en we werken trouw met onze halsnummers. Om die reden mogen en kunnen wij iets gaan uitbreiden.”

Daarom mogen er nu maximaal 60 bezoekers (van 12 jaar en ouder) tegelijkertijd naar binnen. Het toilet is ook weer toegankelijk en de openingstijden worden verruimd tot 16:30 uur. De andere maatregelen blijven gewoon van toepassing. Dit betekent dat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden, de verplichte looproute gevolgd moet worden, en iedereen boven de 12 jaar verplicht een halsnummer moet dragen. Deze halsnummers hangen bij de ingang en worden ontsmet voor gebruik.

Inmiddels is Kinderboerderij Bospark ook geopend.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.