Van Keeken Schoenen
Advertorial Winkels

Kom kinderschoenen kopen met Mat & Roos bij van Keeken

Op zaterdag 10 september van 10:00 tot 17:00 uur is het feest bij van Keeken KIDS schoenen. Kom mee naar de onderwaterwereld van Mat & Roos, laat je schminken en krijg een Spetterende verrassing bij aankoop van een paar kinderschoenen.

Wist je dat van Keeken in Alphen aan den Rijn de grootste collectie kwaliteits-kinderschoenen van de regio heeft? De schoenenwinkel in de van Mandersloostraat in het centrum van Alphen aan den Rijn heeft een speciale kinderafdeling waar een heuse onderwaterwereld is gecreëerd met een schip waar je op kan spelen.

Ken je de figuren Mat & Roos en hun zee vriendjes al? Die helpen jou met het uitzoeken van de beste en mooiste kinderschoenen die je maar kan vinden. Op deze zaterdag staat de fonkelnieuwe kinderschoenen-collectie weer klaar om gepast te worden. Jouw voeten worden uiteraard zorgvuldig opgemeten én je kan op de foto met Mat & Roos!

Er zal van 14:00 tot 16:00 uur een schmink artist zijn die Mat, Roos of één van hun zee vriendjes op jouw wang, voorhoofd of arm kan schminken en bij aankoop van een paar kinderschoenen krijg je een Spetterende verrassing. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog een heerlijke KIDS lunch winnen bij Knøss aan de Rijn.

Kom jij ook 10 september naar van Keeken KIDS schoenen?


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.