Pixabay

Komst Ekoplaza uitgesteld

De komst van de Ekoplaza in Alphen wordt enkele maanden uitgesteld.  

Eerder dit jaar werd bekend dat Ekoplaza een vestiging in Alphen wilde openen. Dit zou medio november gebeuren, maar Geert-Jan Smits, formulemanager van Ekoplaza, laat weten dat de opening een aantal maanden wordt uitgesteld.

“De ondernemers die in eerste instantie een winkel van Ekoplaza in Alphen wilden openen, hebben zich helaas terug moeten trekken in verband met privéomstandigheden”, laat Smits weten. “We zijn nu op zoek naar nieuwe ondernemers die deze uitdaging aan willen gaan. Momenteel zijn er wel gegadigden, maar dit bevindt zich nog in de oriënterende fase. Er is dus nog geen concreet plan.”

Opening
De Ekoplaza krijgt een vestiging in de Kerkstraat in Alphen, in de buurt van de Hoogvliet. Aangezien er nog geen nieuwe ondernemers gevonden zijn, kan Smits geen definitieve uitspraak doen over de datum van opening van de winkel. “We hopen dat we in het voorjaar van 2020 open kunnen, maar dit valt of staat met het vinden van ondernemers”, vertelt Smits. “Het is nog wel steeds het plan om een vestiging te openen in Alphen. Door de sluiting van de Natuurwinkel is er in Alphen nog steeds vraag naar een winkel met biologische producten. We zien dus nog steeds potentie.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file.