Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Krijg 25% korting op M line matrassen bij Dutch Dream Slaapcomfort

In de maand oktober krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort 25% korting op M line matrassen. Maar dat is nog niet alles… Want is je boxspring ook aan vervanging toe? Dan hebben ze nog wat extra’s voor jou!

Bij aanschaf van M line matrassen vervalt namelijk OOK de btw van een boxspring naar keuze! Deze boxspring kan je helemaal naar wens samenstellen en wordt handmatig gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Het leukste is dat je de keuze hebt uit al hun eigen boxen, hoofdborden, poten en veel verschillende stofsoorten.

Dutch Dream heeft de Cool Motion matrassen van M line in hun collectie. Dit zijn drukverlagende matrassen die zich vormen naar de contouren van het lichaam. Door deze drukverlagende werking wordt M line veel aangeraden door fysiotherapeuten en zijn deze matrassen geliefd bij sporters. De kern van o.a. pocketveren en/of schuimlagen zorgen voor een heerlijk en fijn ligcomfort.

De adviseur in de winkel in Alphen aan den Rijn neemt heel graag de tijd om je te adviseren in welk matras het beste bij jou past. Je bent van harte welkom bij Dutch Dream Slaapcomfort aan de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Lees hier alvast meer over de actie.


Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 09:22

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

Sport vandaag 08:02

Droomstart voor Alphia in de 2e klasse C

Alphia heeft de droomstart van de nieuwe competitie in de 2e klasse C te pakken. De oranjehemden wonnen de eerste wedstrijd met 4-2 van het Wassenaarse SVC'08. 

Sport vandaag 07:56

Belangrijke overwinning ARC 1

Op het Jan Ory Voetbalcomplex heeft ARC 1 een belangrijke 0-1 overwinning behaald op AFC'34. Uiteindelijk was in minuut 72 Yassin Kaabouni de gevierde man.