Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Krijg 25% korting op M line matrassen bij Dutch Dream Slaapcomfort

In de maand oktober krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort 25% korting op M line matrassen. Maar dat is nog niet alles… Want is je boxspring ook aan vervanging toe? Dan hebben ze nog wat extra’s voor jou!

Bij aanschaf van M line matrassen vervalt namelijk OOK de btw van een boxspring naar keuze! Deze boxspring kan je helemaal naar wens samenstellen en wordt handmatig gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Het leukste is dat je de keuze hebt uit al hun eigen boxen, hoofdborden, poten en veel verschillende stofsoorten.

Dutch Dream heeft de Cool Motion matrassen van M line in hun collectie. Dit zijn drukverlagende matrassen die zich vormen naar de contouren van het lichaam. Door deze drukverlagende werking wordt M line veel aangeraden door fysiotherapeuten en zijn deze matrassen geliefd bij sporters. De kern van o.a. pocketveren en/of schuimlagen zorgen voor een heerlijk en fijn ligcomfort.

De adviseur in de winkel in Alphen aan den Rijn neemt heel graag de tijd om je te adviseren in welk matras het beste bij jou past. Je bent van harte welkom bij Dutch Dream Slaapcomfort aan de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Lees hier alvast meer over de actie.


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.