Complete Skincare
Advertorial Gezondheid en welzijn

Krijg nu een gratis huidanalyse met behandeladvies bij Complete Skincare

De herfst is begonnen en daarom de perfecte tijd om wat extra aandacht aan jouw huid te besteden met één van de mooi huid verbeterende behandelingen van Complete Skincare. Om je goed te informeren welke behandeling geschikt is voor jouw huid, doet complete skincare altijd eerst een uitgebreide intake zodat ook jij al je vragen kunt stellen.

"De herfst is weer aangebroken en persoonlijk vind ik dit altijd een mooie periode van het jaar. Geniet je ook zo van de heerlijke herfst geuren en mooie kleuren in de natuur? Sommige mensen zijn al bezig om hun garderobekast herfst/winter klaar te maken of hun huis/tuin maar vergeet niet jouw huid voor te bereiden op de herfst en winter die er aan gaan komen", vertelt Madelinde van Complete Skincare.

Herstellen van jouw huid

Dus tijd om na te denken over het herstellen van jouw huid na deze warme zomer waarbij de huid is blootgesteld aan zonlicht, muggenspray, airco lucht, chloor van het zwembad, zand en zout zeewater. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het gelaat tekenen van 'slijtage' vertoont en je huid aanvoelt alsof deze niet helemaal in balans is. De huid voelt droog, ruw, trekkerig, rood aan en kan zelfs ineens wat ouder lijken ook al heb je het goed verzorgd. Maar al deze factoren zorgen ervoor dat de huid niet genoeg vocht heeft kunnen vast houden.

"Geen nood: je huid is gewoon gedehydreerd en snakt er naar om weer in vochtbalans te komen. Wat heeft je huid nu nodig? Vocht, maar we weten ook dat de huid geen vocht kan opnemen. We moeten er voor zorgen dat de huid weer het vermogen heeft zijn eigen vocht vast te houden. Hoe doen we dat?"

Exfoliërende behandeling

Om het vocht op de juiste plek goed te kunnen activeren en het weer vast te kunnen houden adviseert Complete Skincare een exfoliërende behandeling met een AHA (alpha hydroxide acid). Deze peeling is gebaseerd op melkzuur en zorgt ervoor dat de dode ruwe huidlaag wordt verwijderd en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Hierdoor kunnen de hydraterende producten optimaal hun werk doen, om zo jouw huid weer in balans te brengen en weer een gezond en frisse uitstraling te geven. Het is van essentieel belang om thuis jouw huid ook goed te verzorgen met de juiste hydraterende producten om zo uw huid in optimale conditie te houden en je lipide huidlaag te versterken voor de komende winter.

Intensieve kuur

De herfst is ook de ideale periode om je huid een intensieve kuur te geven. Je kunt denken aan een microdermabrasie of dermapenkuur of één van de peelingen die Complete Skincare aanbiedt. Al deze behandelingen zorgen voor een verbetering van de huidcondities, verhogen de opname van werkstoffen en zorgen voor het verminderen van lijntjes, littekens en melasse plekken (hyperpigmentaties). Deze behandelingen bieden ze aan in kuur-verband voor een optimaal resultaat.

De hoeveelheid behandelingen zijn afhankelijk van het huidtype en of huidprobleem wat je zou willen laten behandelen. Daarom doen ze voorafgaand aan iedere behandeling een intake gesprek om zo te kunnen vaststellen welke behandeling en/of kuur het meest geschikt is voor jou. Maar ook om al je vragen te kunnen beantwoorden en een behandel plan op te stellen.

Laser ontharen

Maar wist je dit ook dat wanneer je in de herfst start met laser ontharen je waarschijnlijk voor de komende zomer klaar bent en verlost bent van je ongewenste haargroei. Bij Complete Skincare werken ze met de ‘Licht Scheer Diode Laser’ dit is de meest geavanceerde laser op het gebied van laser ontharen. Het is ook echt een laser en geen IPL die worden nog wel een door elkaar gehaald en er zit wel degelijk een groot verschil in. Tijdens het intake gesprek leggen ze je daar alles over uit.

Als je in oktober start krijgt je ook drie keer het oksels laseren gratis bij de laserbehandelingen van de bikinilijn. Genoeg reden om in oktober te starten met één van onze behandelingen bij Complete Skincare.

Ze ontvangen je graag aan de Ouvertureweg 129. Het maken van een afspraak kan via tel 0611411969 of info@completeskincare.nl


Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.