Complete Skincare
Advertorial Gezondheid en welzijn

Krijg nu een gratis huidanalyse met behandeladvies bij Complete Skincare

De herfst is begonnen en daarom de perfecte tijd om wat extra aandacht aan jouw huid te besteden met één van de mooi huid verbeterende behandelingen van Complete Skincare. Om je goed te informeren welke behandeling geschikt is voor jouw huid, doet complete skincare altijd eerst een uitgebreide intake zodat ook jij al je vragen kunt stellen.

"De herfst is weer aangebroken en persoonlijk vind ik dit altijd een mooie periode van het jaar. Geniet je ook zo van de heerlijke herfst geuren en mooie kleuren in de natuur? Sommige mensen zijn al bezig om hun garderobekast herfst/winter klaar te maken of hun huis/tuin maar vergeet niet jouw huid voor te bereiden op de herfst en winter die er aan gaan komen", vertelt Madelinde van Complete Skincare.

Herstellen van jouw huid

Dus tijd om na te denken over het herstellen van jouw huid na deze warme zomer waarbij de huid is blootgesteld aan zonlicht, muggenspray, airco lucht, chloor van het zwembad, zand en zout zeewater. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het gelaat tekenen van 'slijtage' vertoont en je huid aanvoelt alsof deze niet helemaal in balans is. De huid voelt droog, ruw, trekkerig, rood aan en kan zelfs ineens wat ouder lijken ook al heb je het goed verzorgd. Maar al deze factoren zorgen ervoor dat de huid niet genoeg vocht heeft kunnen vast houden.

"Geen nood: je huid is gewoon gedehydreerd en snakt er naar om weer in vochtbalans te komen. Wat heeft je huid nu nodig? Vocht, maar we weten ook dat de huid geen vocht kan opnemen. We moeten er voor zorgen dat de huid weer het vermogen heeft zijn eigen vocht vast te houden. Hoe doen we dat?"

Exfoliërende behandeling

Om het vocht op de juiste plek goed te kunnen activeren en het weer vast te kunnen houden adviseert Complete Skincare een exfoliërende behandeling met een AHA (alpha hydroxide acid). Deze peeling is gebaseerd op melkzuur en zorgt ervoor dat de dode ruwe huidlaag wordt verwijderd en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Hierdoor kunnen de hydraterende producten optimaal hun werk doen, om zo jouw huid weer in balans te brengen en weer een gezond en frisse uitstraling te geven. Het is van essentieel belang om thuis jouw huid ook goed te verzorgen met de juiste hydraterende producten om zo uw huid in optimale conditie te houden en je lipide huidlaag te versterken voor de komende winter.

Intensieve kuur

De herfst is ook de ideale periode om je huid een intensieve kuur te geven. Je kunt denken aan een microdermabrasie of dermapenkuur of één van de peelingen die Complete Skincare aanbiedt. Al deze behandelingen zorgen voor een verbetering van de huidcondities, verhogen de opname van werkstoffen en zorgen voor het verminderen van lijntjes, littekens en melasse plekken (hyperpigmentaties). Deze behandelingen bieden ze aan in kuur-verband voor een optimaal resultaat.

De hoeveelheid behandelingen zijn afhankelijk van het huidtype en of huidprobleem wat je zou willen laten behandelen. Daarom doen ze voorafgaand aan iedere behandeling een intake gesprek om zo te kunnen vaststellen welke behandeling en/of kuur het meest geschikt is voor jou. Maar ook om al je vragen te kunnen beantwoorden en een behandel plan op te stellen.

Laser ontharen

Maar wist je dit ook dat wanneer je in de herfst start met laser ontharen je waarschijnlijk voor de komende zomer klaar bent en verlost bent van je ongewenste haargroei. Bij Complete Skincare werken ze met de ‘Licht Scheer Diode Laser’ dit is de meest geavanceerde laser op het gebied van laser ontharen. Het is ook echt een laser en geen IPL die worden nog wel een door elkaar gehaald en er zit wel degelijk een groot verschil in. Tijdens het intake gesprek leggen ze je daar alles over uit.

Als je in oktober start krijgt je ook drie keer het oksels laseren gratis bij de laserbehandelingen van de bikinilijn. Genoeg reden om in oktober te starten met één van onze behandelingen bij Complete Skincare.

Ze ontvangen je graag aan de Ouvertureweg 129. Het maken van een afspraak kan via tel 0611411969 of info@completeskincare.nl


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!