Alphen Vitaal
Advertorial Kinderen

Lasergamen tijdens de Be Active Night in Alphen aan den Rijn

Be Active Night laat inwoners van Europese steden ervaren wat sport met je doet. In het kader hiervan wordt de Limeshal op 24 september omgebouwd tot een lasergame arena.

Ook Alphen aan den Rijn doet tijdens Be Active Night mee met een gaaf evenement waarbij bewegen en gamen gecombineerd wordt. Kom jij lekker actief gamen? Koop een los kaartje, kom je verjaardagspartijtje bij ons vieren of boek een groepsarrangement met vrienden of familie (tot maximaal 16 personen).

De eerste activiteit begint om 11:30 uur en de laatste eindigt om 21:00 uur (zie andere events). Een lasergame-arrangement duurt 1,5 uur en bestaat uit twee lasergame battles van 30 minuten met een pauze van 30 minuten. Je dient een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor een instructie over de battle en het gebruik van de laserguns.

Inschrijven voor het lasergamen kan via www.eventbrite.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.