Alphen Vitaal
Advertorial Kinderen

Lasergamen tijdens de Be Active Night in Alphen aan den Rijn

Be Active Night laat inwoners van Europese steden ervaren wat sport met je doet. In het kader hiervan wordt de Limeshal op 24 september omgebouwd tot een lasergame arena.

Ook Alphen aan den Rijn doet tijdens Be Active Night mee met een gaaf evenement waarbij bewegen en gamen gecombineerd wordt. Kom jij lekker actief gamen? Koop een los kaartje, kom je verjaardagspartijtje bij ons vieren of boek een groepsarrangement met vrienden of familie (tot maximaal 16 personen).

De eerste activiteit begint om 11:30 uur en de laatste eindigt om 21:00 uur (zie andere events). Een lasergame-arrangement duurt 1,5 uur en bestaat uit twee lasergame battles van 30 minuten met een pauze van 30 minuten. Je dient een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor een instructie over de battle en het gebruik van de laserguns.

Inschrijven voor het lasergamen kan via www.eventbrite.nl.


Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.