Grandcafé de Zaak
Advertorial Horeca

Luidt de zomervakantie in bij Grandcafé de Zaak

Na een lange tijd wachten is het eindelijk weer zo ver, Grandcafé de Zaak organiseert de eerste DJ-avond van deze zomer. Op vrijdagavond 17 juli kun je op het terras de zomervakantie inluiden!

Het begin van de zomervakantie wordt op vrijdagavond 17 juli gevierd bij Grandcafé de Zaak. DJ Johan zorgt voor de summer vibes en zal zorgen voor een feestelijke avond. Neem gezellig plaats op het terras op het Rijnplein en geniet van 20:00 tot 00:00 uur van de muziek, uiteraard onder het genot van één van de heerlijke cocktails of andere drankjes.

Wees er op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Let op: blijf wel allemaal aan je tafel zitten, let op elkaar en houd je aan de regels. Dan kan Grandcafé de Zaak meer van dit soort avondjes organiseren!


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.