Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Met de after summer treatment van Complete Skincare ben je klaar voor het najaar

De vakantietijd is voor bijna iedereen weer voorbij en over een paar weken is het al herfst. Tijd om na te denken over het herstellen van onze huid na een wisselvallige zomer waarbij de huid is blootgesteld aan zonlicht, muggenspray, airco, chloor van het zwembad, zand en zout zeewater. Speciaal daarvoor heeft Complete Skincare de after summer treatment. 

Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat het gelaat tekenen van ‘slijtage’ gaat vertonen en je huid aanvoelt alsof deze niet helemaal in balans is. De huid voelt droog, ruw, trekkerig en rood aan en kan zelfs ineens wat ouder lijken. “In de zomer kan je huid een heleboel schade oplopen. Niet alleen door de straling van de zon, maar ook onbalans aan natuurlijke balans van olie en vocht die essentieel is om je huid gezond te laten aanvoelen en uitzien. Wanneer deze balans uit evenwicht raakt, wordt jouw huid droog, schilferig en soms zelf geïrriteerd”, legt Madelinde van Complete Skincare uit.

After summer treatment

Geen nood: je huid is gewoon gedehydrateerd en snakt naar vocht. Wat heeft jouw huid nu nodig? Daar weet Madelinde het antwoord op: "Vocht", zegt ze. Daarom heeft Complete Skincare de after summer treatment: een vochtregulerende behandeling.

“Om het vocht op de juiste plek te kunnen activeren, adviseren wij een exfolierende behandeling met een AHA (alpha hydroxy acid). Deze peeling is gebaseerd op melkzuur en zorgt ervoor dat de dode ruwe huidlaag de aanmaak van collagene en elastine verwijdert en stimuleert. Hierdoor kunnen de hydraterende producten optimaal hun werk doen, om zo jouw huid weer in balans te brengen en weer een gezond en frisse uitstraling te geven.”

Het is van essentieel belang om thuis jouw huid ook goed te verzorgen met goede hydraterende producten om het vochtherstel zo optimaal te houden. “Je kunt kiezen voor een crème met vitamine A, deze heeft ook gelijk een anti-aging effect op de huid. Voor in de avond raden wij een product op basis van vitamine C aan, wat een herstellende werking op de huid heeft.”

Behandelingen

Met het blootstellen aan de uv-straling stimuleren we de aanmaak van melanocyten die voor een mooi bruining zorgen, maar tegelijkertijd zorgt het uv-licht er ook voor dat vrije radicalen een negatieve invloed op de huid hebben. “Ze beschadigen collageen en elastine in de huid en er ontstaat daardoor ook een verdikking van de huid. Hierdoor kan de huid leerachtig en een stugge structuur krijgen, wat de huid een verouderde uitstraling geeft.”

Een veelvoorkomend huidprobleem is ook de toename van pigmentvlekken en melasma (zwangerschapsmasker). Ook voor deze huidaandoening heeft Complete Skincare diverse behandelingen om de hyperpigmentatie te verminderen.

Als je bij Complete Skincare voor een behandeling komt, doen zij eerst een intake gesprek en een huidanalyse. Zo kunnen ze de juiste behandeling voor jouw huid samenstellen en weet je wat je kunt verwachten. Bij het boeken van een after summer treatment van 90 min krijg je een gratis thuiskuur van zes dagen om de behandeling te ondersteunen.

Complete Skincare is gevestigd aan de Ouvertureweg 129 nabij de Herenhof. Bel vandaag nog om een afspraak te maken 06 – 114 11 969 of mail naar info@completeskincare.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.