Advertorial Werken

Met hulp van Apics Flexjobs geef je jouw CV de boost die het nodig heeft

Zit je niet meer helemaal op je plek bij je huidige baan? Wil je gaan solliciteren maar is jouw CV nog nét niet zoals jij zou willen? Vind je het lastig hoe je dit moet aanpakken en heb je hier een beetje hulp bij nodig? Apics Flexjobs helpt je graag!

Vul hier jouw gegevens in en download het voorbeeld CV. Pas je eigen CV aan en je hebt binnen no-time een nieuwe baan, die belofte geeft Apics Flexjobs jou!

Heb jij moeite met het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature? Geen zorgen, als uitzendbureau weet Apics Flexjobs precies hoe je dit aanpakt en leren ze je dit graag. In 3 minuten leggen ze uit hoe je een goed functieprofiel schrijft, waardoor je jouw ideale kandidaat kunt vinden.

Benieuwd hoe je dit precies kunt doen? Apics Flexjobs heeft speciaal voor jou een document gemaakt met alle informatie die je nodig hebt om de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Er zit zelfs een formulier bij, dat je direct kunt invullen en gebruiken. Klik op deze link voor meer informatie.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 16:45

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Alphen erbij in 2022

Nederland bevindt zich in een woningcrisis. Ook Alphenaren merken dat er hoge nood is voor woningen. Om uit de crisis te komen zullen veel woningen gebouwd moeten worden. In 2022 werd landelijk daarom het hoogste aantal nieuwbouwwoningen opgeleverd in het afgelopen decennium.

Sport gisteren 15:38

Ajax: "Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer Ajax"

Vorige week werd de 39-jarige Alphenaar en oud-voetballer John Heitinga naar voren geschoven als interim-trainer bij Ajax na het ontslag van Schreuder. Ajax maakt nu bekend dat Heitinga het seizoen als hoofdtrainer af zal maken.

Gemeente gisteren 13:12

Gemeente stelt groot geldbedrag beschikbaar voor kadevervanging Aarkade

Al zo’n vijftien jaar is de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het ontwikkelen van Stadshart Lage Zijde. Naast het bouwen en vernieuwen van woningen op meerdere locaties zal ook de openbare ruimte aangepakt worden. Daarvoor heeft de gemeente ruim een miljoen opzij gezet.

Advertorial Sport gisteren 12:01

Lodge Alphen Après-ski Feest

Jetzt Gehts Los! Over enkele weken vindt de eerste editie van het Lodge Alphen Après-ski Feest plaats. Trek je skipak maar uit de kast want op 18 februari gaan ze weer los in de Biergarten. Samen met de DJ en La Chouffe wordt er een spetterend feest van gemaakt. Bestel snel je ticket want vol = vol.

Rechtszaak gisteren 11:08

Alphense ambtenaren omgekocht door aannemer

Wat doe je als aannemer als je extra klussen wil in de gemeente en wil kunnen winnen van je concurrenten? Een 67-jarige aannemer uit Bodegraven wordt verdacht van het omkopen van ambtenaren om zo een streepje voor te hebben.