Advertorial Werken

Met hulp van Apics Flexjobs geef je jouw CV de boost die het nodig heeft

Zit je niet meer helemaal op je plek bij je huidige baan? Wil je gaan solliciteren maar is jouw CV nog nét niet zoals jij zou willen? Vind je het lastig hoe je dit moet aanpakken en heb je hier een beetje hulp bij nodig? Apics Flexjobs helpt je graag!

Vul hier jouw gegevens in en download het voorbeeld CV. Pas je eigen CV aan en je hebt binnen no-time een nieuwe baan, die belofte geeft Apics Flexjobs jou!

Heb jij moeite met het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature? Geen zorgen, als uitzendbureau weet Apics Flexjobs precies hoe je dit aanpakt en leren ze je dit graag. In 3 minuten leggen ze uit hoe je een goed functieprofiel schrijft, waardoor je jouw ideale kandidaat kunt vinden.

Benieuwd hoe je dit precies kunt doen? Apics Flexjobs heeft speciaal voor jou een document gemaakt met alle informatie die je nodig hebt om de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Er zit zelfs een formulier bij, dat je direct kunt invullen en gebruiken. Klik op deze link voor meer informatie.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen. 

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:19

Cultuurcoaches verbinden inwoners Alphen aan den Rijn

De cultuurcoaches van Parkvilla en Kwadraad maatschappelijk werk hebben de handen ineen geslagen om samen het project ‘Mijn Beeldende Ik’ te ontwikkelen. In vier creatieve workshops beeldende vorming zijn deelnemers aan de slag gegaan met het thema zelfbeeld.