Advertorial Sport

Najaarscollectie bij Running & Walkingcenter

Voor alle benodigdheden op het gebied van hardlopen en wandelen ben je bij Running & Walkingcenter in Alphen aan het juiste adres. Dit najaar hebben ze namelijk een nieuwe collectie met schoenen, kleding, horloges en verlichting van de beste kwaliteit.  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

sportkleding (foto: )
sportlegging (foto: )
sportkleding (foto: )
sportkleding (foto: )
sportkleding (foto: )
sporthorloges (foto: )

Schoenen
Tijdens wandelen en hardlopen belast je telkens je voeten, daarom is het erg van belang om goede en passende schoenen te hebben. Om deze te vinden maken de medewerkers van Running & Walkingcenter video opnames om jouw loopbewegingen te analyseren en bekijken ze jouw voetboog. Hierdoor is er altijd wel een schoen die bij jou past!

In de nieuwe collectie komen merken zoals Brooks, Saucony, On-running, Essex en New Balance weer met hardloopschoenen in nieuwe kleuren en met nieuwe specificaties. Buiten dat heeft het merk Mizuno een special edition hardloopschoen. Deze schoenen hebben de Nachtwacht van Rembrandt als binnenkant.

Voor het koude en natte herfstweer heeft Running & Walkingcenter ook weer passende wandelschoenen van Lowa, Meindl en Salomon. Deze schoenen hebben een waterdichte voering, hebben binnenin een speciaal soort wol en zijn verkrijgbaar in diverse leesten (smal, middel, breed). Dit zorgt ervoor dat er voor ieder persoon een passende schoen bestaat.

Kleding
Naast goede schoenen maakt fijn zittende kleding een (hard)looptocht een stuk aangenamer. Running & Walkincenter biedt dit in verschillende soorten en maten aan. Tegen het koude weer hebben ze onderkleding van het merk Otto. Voor functioneel gebruik is het merk van Fusion een perfecte oplossing. De stof van de kleding is namelijk op een speciale manier vochtregulerend geweven, waardoor dit technisch uitstekend zit.

Een speciaal merk dat Running & Walkingcenter verkoopt is Ron Hill. Dit is kleding van een 80-jarige Engelsman die nog elke dag fanatiek 10km hardloopt. Met zijn kennis van materialen en passie voor hardlopen blijft hij met het merk innoveren.

Horloges
De nieuwe horloges van Running & Walkingcenter zijn onmisbaar tijdens het hardlopen en wandelen. Met de merken Garwin en Polar kan je bijvoorbeeld muziek luisteren of contactloos betalen. Verder staat er op een selectie horloges een wereldkaart, zodat je op een gemakkelijke manier altijd de weg kunt vinden.

Verlichting
Ga jij wel is (hard)lopen met mistig, schemerig of donker weer? Dan is het belangrijk om verlichting te dragen. Met de verlichte/reflecterende hesjes of lichtgevende bandjes voor de bovenarm ben je aan de voor- en achterkant goed zichtbaar en kun je ook met slecht zicht veel veilige kilometers afleggen!

Wil je meer weten of het assortiment bekijken? Bezoek dan eens de site http://www.runningwalkingcenter.nl/


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.