Advertorial Sport

Najaarscollectie bij Running & Walkingcenter

Voor alle benodigdheden op het gebied van hardlopen en wandelen ben je bij Running & Walkingcenter in Alphen aan het juiste adres. Dit najaar hebben ze namelijk een nieuwe collectie met schoenen, kleding, horloges en verlichting van de beste kwaliteit.  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

sportkleding (foto: )
sportlegging (foto: )
sportkleding (foto: )
sportkleding (foto: )
sportkleding (foto: )
sporthorloges (foto: )

Schoenen
Tijdens wandelen en hardlopen belast je telkens je voeten, daarom is het erg van belang om goede en passende schoenen te hebben. Om deze te vinden maken de medewerkers van Running & Walkingcenter video opnames om jouw loopbewegingen te analyseren en bekijken ze jouw voetboog. Hierdoor is er altijd wel een schoen die bij jou past!

In de nieuwe collectie komen merken zoals Brooks, Saucony, On-running, Essex en New Balance weer met hardloopschoenen in nieuwe kleuren en met nieuwe specificaties. Buiten dat heeft het merk Mizuno een special edition hardloopschoen. Deze schoenen hebben de Nachtwacht van Rembrandt als binnenkant.

Voor het koude en natte herfstweer heeft Running & Walkingcenter ook weer passende wandelschoenen van Lowa, Meindl en Salomon. Deze schoenen hebben een waterdichte voering, hebben binnenin een speciaal soort wol en zijn verkrijgbaar in diverse leesten (smal, middel, breed). Dit zorgt ervoor dat er voor ieder persoon een passende schoen bestaat.

Kleding
Naast goede schoenen maakt fijn zittende kleding een (hard)looptocht een stuk aangenamer. Running & Walkincenter biedt dit in verschillende soorten en maten aan. Tegen het koude weer hebben ze onderkleding van het merk Otto. Voor functioneel gebruik is het merk van Fusion een perfecte oplossing. De stof van de kleding is namelijk op een speciale manier vochtregulerend geweven, waardoor dit technisch uitstekend zit.

Een speciaal merk dat Running & Walkingcenter verkoopt is Ron Hill. Dit is kleding van een 80-jarige Engelsman die nog elke dag fanatiek 10km hardloopt. Met zijn kennis van materialen en passie voor hardlopen blijft hij met het merk innoveren.

Horloges
De nieuwe horloges van Running & Walkingcenter zijn onmisbaar tijdens het hardlopen en wandelen. Met de merken Garwin en Polar kan je bijvoorbeeld muziek luisteren of contactloos betalen. Verder staat er op een selectie horloges een wereldkaart, zodat je op een gemakkelijke manier altijd de weg kunt vinden.

Verlichting
Ga jij wel is (hard)lopen met mistig, schemerig of donker weer? Dan is het belangrijk om verlichting te dragen. Met de verlichte/reflecterende hesjes of lichtgevende bandjes voor de bovenarm ben je aan de voor- en achterkant goed zichtbaar en kun je ook met slecht zicht veel veilige kilometers afleggen!

Wil je meer weten of het assortiment bekijken? Bezoek dan eens de site http://www.runningwalkingcenter.nl/


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!