Advertorial Sport

Najaarscollectie bij Running & Walkingcenter

Voor alle benodigdheden op het gebied van hardlopen en wandelen ben je bij Running & Walkingcenter in Alphen aan het juiste adres. Dit najaar hebben ze namelijk een nieuwe collectie met schoenen, kleding, horloges en verlichting van de beste kwaliteit.  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

sportkleding (foto: )
sportlegging (foto: )
sportkleding (foto: )
sportkleding (foto: )
sportkleding (foto: )
sporthorloges (foto: )

Schoenen
Tijdens wandelen en hardlopen belast je telkens je voeten, daarom is het erg van belang om goede en passende schoenen te hebben. Om deze te vinden maken de medewerkers van Running & Walkingcenter video opnames om jouw loopbewegingen te analyseren en bekijken ze jouw voetboog. Hierdoor is er altijd wel een schoen die bij jou past!

In de nieuwe collectie komen merken zoals Brooks, Saucony, On-running, Essex en New Balance weer met hardloopschoenen in nieuwe kleuren en met nieuwe specificaties. Buiten dat heeft het merk Mizuno een special edition hardloopschoen. Deze schoenen hebben de Nachtwacht van Rembrandt als binnenkant.

Voor het koude en natte herfstweer heeft Running & Walkingcenter ook weer passende wandelschoenen van Lowa, Meindl en Salomon. Deze schoenen hebben een waterdichte voering, hebben binnenin een speciaal soort wol en zijn verkrijgbaar in diverse leesten (smal, middel, breed). Dit zorgt ervoor dat er voor ieder persoon een passende schoen bestaat.

Kleding
Naast goede schoenen maakt fijn zittende kleding een (hard)looptocht een stuk aangenamer. Running & Walkincenter biedt dit in verschillende soorten en maten aan. Tegen het koude weer hebben ze onderkleding van het merk Otto. Voor functioneel gebruik is het merk van Fusion een perfecte oplossing. De stof van de kleding is namelijk op een speciale manier vochtregulerend geweven, waardoor dit technisch uitstekend zit.

Een speciaal merk dat Running & Walkingcenter verkoopt is Ron Hill. Dit is kleding van een 80-jarige Engelsman die nog elke dag fanatiek 10km hardloopt. Met zijn kennis van materialen en passie voor hardlopen blijft hij met het merk innoveren.

Horloges
De nieuwe horloges van Running & Walkingcenter zijn onmisbaar tijdens het hardlopen en wandelen. Met de merken Garwin en Polar kan je bijvoorbeeld muziek luisteren of contactloos betalen. Verder staat er op een selectie horloges een wereldkaart, zodat je op een gemakkelijke manier altijd de weg kunt vinden.

Verlichting
Ga jij wel is (hard)lopen met mistig, schemerig of donker weer? Dan is het belangrijk om verlichting te dragen. Met de verlichte/reflecterende hesjes of lichtgevende bandjes voor de bovenarm ben je aan de voor- en achterkant goed zichtbaar en kun je ook met slecht zicht veel veilige kilometers afleggen!

Wil je meer weten of het assortiment bekijken? Bezoek dan eens de site http://www.runningwalkingcenter.nl/


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.