Albert Heijn

Oeps, foutje: verkeerde folder zorgt voor verwarring bij Albert Heijn klanten

Onlangs is er een folder van Albert Heijn met verkeerde informatie huis-aan-huis verspreid in Alphen aan den Rijn, wat zorgde voor verwarring bij klanten.

In de huis-aan-huis folder van Albert Heijn werd de indruk gewekt dat de vestiging in winkelcentrum De Herenhof gesloten zou zijn. “Werk aan de winkel. We gaan ons assortiment uitbreiden”, zo was op de folder te lezen. Onderaan de folder stond de verkeerde vestiging vermeld én de woonplaats stond fout geschreven: Albert Heijn Herenhof 74, Alpen aan den Rijn. Tegelijkertijd stond er op de folder dat klanten terecht konden bij de Albert Heijn in de Herenhof tijdens de verbouwing.

Dat zorgde voor de nodige verwarring bij klanten. Want welke Albert Heijn gaat er nu verbouwen? En bij welke Albert Heijn kunnen we terecht voor onze boodschappen? De fout wordt rechtgezet door Albert Heijn de Herenhof op Facebook. “Wij zijn de komende tijd gewoon geopend en gaan NIET sluiten. Helaas is er een foutieve folder huis-aan-huis in Alphen aan den Rijn verspreid. De Albert Heijn winkel in winkelcentrum De Ridderhof gaat wel een paar dagen dicht. Excuus voor de verwarring!”

De Albert Heijn in De Ridderhof sluit tijdelijk de deuren en zal van zondag 31 oktober tot en met woensdagochtend 3 november gesloten zijn in verband met het uitbreiden van het assortiment. Van een grote en ingrijpende verbouwing, zoals de Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof een aantal weken terug, is echter geen sprake. In de tussentijd kun je dus terecht bij de Albert Heijn in De Herenhof.

albert-heijn-folder.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 16:52

De mooiste geschenken vind je bij La Bodega ‘87

De feestdagen staan voor de deur! Aankomend weekend is het Sinterklaas en voor je het weet is het kerst. Ben je nog op zoek naar een mooi geschenk? Bij La Bodega '87 vind je geschenken die zeker weten in de smaak vallen! Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en de mogelijkheden.