Advertorial Overige

Ondernemend Alphen omarmt massaal het meest liefdevolle moment in Oudshoorn

Voor de vierde maal verzorgt de serviceclub Round Table 84 Oude Rijn het meest liefdevolle evenement van Alphen. Op zondag 12 februari aanstaande organiseren de heren dit voor de bewoners van verzorgingshuis Oudshoorn en hun partners. Die krijgen dit jaar niet alleen een geheel verzorgd diner aangeboden, maar er is ook een Generatie Lunch.

Het initiatief wat in 2017 begon om (met name) de partners van de bewoners een mooie dag te bezorgen, is massaal omarmd door ondernemend Alphen. "We merken dat veel ondernemers een persoonlijke reden hebben om het initiatief financieel te steunen. Dus binnen 1 dag was er al meer dan € 3.000 opgehaald", stelt Michäel Aschman (Tafelaar RT84). Op de dag van de liefde wil de serviceclub de geliefden op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen en in het zonnetje zetten.

De dag zal ook dit jaar weer heel bijzonder worden. En met een huidige stand van meer dan € 6.000 is er veel mogelijk. "We gaan niet alleen de bewoners met partner/familie in het zonnetje zetten, maar ook de vrijwilligers van Oudshoorn. Wat we gaan doen is een verrassing, maar ze gaan het niet snel vergeten."

Vorig jaar is een groot deel van de opbrengst naar het Alzheimer Café gegaan. “Voor mij was dat heel speciaal, vertelt Wouter Sjerp ons. “Ik mocht de cheque van € 1.000 overhandigen aan een oudoom welke helaas kort daarna is overleden. En dat is gewoon mooi om te doen. Het Alzheimer Café heeft ons laten weten dat ze een avond hebben georganiseerd met een speciale theatergroep. Dus dat horen we als Tafel graag.”

Vanuit de gemeente zal dit jaar Burgemeester Spies aanschuiven. Zij zal het diner officieel openen.

Sponsoring
Het initiatief wordt mogelijk gemaakt via sponsoring. Dit jaar zullen er maar liefst tachtig bewoners (en gezelschap) worden verwend met een liefdevol diner of lunch. Beiden worden bereidt door de chefkok(s) van restauranten ‘s Molenaarsbrug, Maggie Blue en Wet ‘n Wild. Bedrijven uit Alphen aan den Rijn en omgeving zijn al zeer gul. Op dit moment sponsoren Scrambled Ads, ProviderCheck, Mond & Welzijn, MTH Lifttechniek, WikiWork, Munneke Lourens Advocaten, Caminada & van Leeuwen, VUE Cinemas, Buntsma Autoschade, LaGro Geelkerken Advocaten, B-Fitt, Amatec, Suzan Vastgoed, VLASMAN, DKPS Regeltechniek, PM Project Meubilair, Praktijk4Kids, Café de Heul en PFM Intelligence Group dit mooie evenement. Maar om het helemaal op en top te laten verlopen zoekt RT84 nog veel meer sponsoren. De serviceclub doet dan ook een oproep om sponsorbijdragen aan te melden via service@partof.nl. Dat kan een financiële bijdrage zijn, maar een bijdrage in bijvoorbeeld de aankleding of het ontwerpen van uitnodigingen is ook welkom.

Laten we er als gemeente ook in 2020 een prachtige herinnering van maken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 18:56

Rutte: ‘’Corona is niet voorbij, houd je aan de regels’’

Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid lasten vanavond een persconferentie in om een update te geven over de toename van het aantal coronabesmettingen. ‘’Een tweede lock-down hoeft niet te komen, maar dat gaat niet vanzelf.’’ Niet alleen komen er regionale maatregelen, ook landelijk worden de maatregelen aangescherpt.

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas.