Apics Flexjobs
Advertorial Werken

Online solliciteren in deze gekke tijd? Apics Flexjobs helpt je op weg!

Al een tijdje worden er vanwege de coronacrisis heel weinig persoonlijke sollicitatiegesprekken gedaan. De meeste gaan via Skype, Teams of Zoom. Zo ook bij Apics Flexjobs. Daarom willen ze je wat tips meegeven voor een online sollicitatiegesprek. Lees je mee?

Wellicht ken je Apics Flexjobs al, maar misschien ook niet. Daarom stellen ze zich eerst even aan je voor. Apics Flexjobs is een uitzendbureau uit Alphen. Zij zijn volledig gespecialiseerd in logistiek werk. “Je kunt bij ons dus terecht voor een leuke baan binnen de logistiek, of voor goed logistiek personeel.”

Sollicitatietips

Ten eerste is het belangrijk om van tevoren de app of het programma te installeren en te bekijken waarmee het gesprek plaatsvindt. Hiermee voorkom je dat je bijvoorbeeld niet kunt inloggen of dat je te laat komt doordat je het programma nog niet onder de knie hebt.

Ten tweede: voorkom afleiding. Zorg dat je oortjes in hebt en in een rustige ruimte zit. Kies dus de juiste omgeving, zorg dat je goed te zien bent met je camera of webcam. Check dus ook of je niet te veel rommel achter je hebt liggen of niet te veel tegenlicht hebt.

Tot slot, doe iets netjes aan. Ook al zie je elkaar alleen via de camera, het is natuurlijk net zo belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet als normaal.

Apics Flexjobs hoopt dat je nu helemaal klaar bent voor je sollicitatiegesprek. Mocht je dus op zoek zijn naar een leuke, nieuwe logistieke baan, neem contact met hen op of neem een kijkje op hun vacature website. Zij gaan je helpen.

Apics Flexjobs is gevestigd aan de Henry Dunantweg 2 in Alphen. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 079 - 8200 180 of per mail via info@apics.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.