Troostwijk

Online veiling van 58 semipermanente woonunits van ActiVite Zuidervaart

Verpleeghuis Zuidervaart in Alphen aan de Rijn verhuist naar een nieuw pand. Daarom worden de 58 semipermanente woonunits (totaal 180 containers van De Meeuw) aangeboden via een online veiling op het platform van Troostwijk Auctions.

De bewoners van ActiVite verpleeghuis Zuidervaart zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe woonruimte. Op de plaats waar Zuidervaart staat worden nieuwe huizen gebouwd. Om die reden worden alle woonunits, de receptie en de gemeenschappelijke ruimtes waaruit Zuidervaart bestond online geveild.

De 58 De Meeuw semipermanente woonunits hebben een totale oppervlakte van 2.088 m2 en zijn voorzien van CV-installaties, en centrale airco centraal en per unit elektra, verlichting, brandslanghaspels en diverse netwerken. Ook de entree, ontmoetingsruimtes, kantoren en ondersteunende ruimten worden online geveild.

“Dit tijdelijke verpleeghuis is van alle gemakken voorzien en kan worden opgepakt en ergens op de wereld weer worden gebruikt,” aldus de veilingmeester. ActiVite Zuidervaart bestaat in totaal uit 180 containers, die allemaal onder de digitale veilinghamer komen.

Over de veiling

Deze online veiling sluit op maandag 3 augustus 2020 vanaf 14:00 uur. Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 31 juli 2020. Aanmelden voor 28 juli 2020 tot 17:00 uur, via: aanmelden@troostwijkauctions.com. Vermeld bij het aanmelden het projectnummer (32383) en uw kopernummer. Locatie: Zuiderkeerkring 2, 2408 TW in Alphen aan den Rijn. Tijdens de afhaaldag zal er geen vorkheftruck aanwezig zijn.

Let op! voor deze veiling gelden extra voorwaarden. Het terrein dient voor 14 september 2020 volgens de bestek voorwaarden te worden opgeleverd. Alle daarvoor benodigde vergunningen dienen door de koper te worden aangevraagd. Bij overschrijding van deze data en voorwaarden geldt een boeteclausule.

Alle details over deze veiling en de voorwaarden zijn te bekijken via deze link.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Coronavirus in Alphen vandaag 15:13

Samen herinneren op afstand? Monuta in Alphen aan den Rijn geeft tips

In deze tijden van fysieke afstand kan het moeilijk zijn om steun te vinden bij het herdenken van jouw overleden dierbare. Toch is dat niet onmogelijk. Monuta geeft jou graag een aantal tips zodat je samen kunt herinneren. Op afstand, maar toch dichtbij.

Politie vandaag 14:40

Jongen steelt shirt bij Taste for Shirts

Een jongen heeft op klaarlichte dag een shirt gestolen bij Taste for Shirts in Alphen. De eigenaren van de kledingwinkel zijn op zoek naar de dader en hebben een filmpje van hem op social media gedeeld. “Hoe kan je het maken, en zeker in deze tijd waar we er juist voor elkaar moeten zijn en elkaar moeten helpen.”

Coronavirus in Alphen vandaag 13:12

Veel kappers hebben het druk: klanten vrezen voor nieuwe lockdown

De telefoon staat roodgloeiend bij veel kappers in Alphen. Iedereen wil nog snel een afspraak maken voor de persconferentie van vanavond. Zo ook bij Coiffures Gilbert. ‘’De telefoon gaat constant en online proberen klanten de laatste gaatjes te vullen.”

Calamiteiten vandaag 12:27

Geparkeerd bestelbusje belandt in de sloot

Op het bouwterrein langs de Aziëlaan in Alphen is op dinsdag 27 oktober een bestelbusje in de sloot terecht gekomen. Vermoedelijk was de bestuurder de handrem vergeten.

Overige vandaag 11:54

Archeologen doen mooie vondst op bouwterrein langs de Aarkade

Uit historisch vooronderzoek bleek dat de locatie langs de Aarkade in Alphen, waar binnenkort wordt gestart met de bouw van nieuwe woningen, mogelijk interessant kon zijn voor archeologen. Daarom werd er een archeologisch onderzoek gestart, waaruit is gebleken dat er op deze locatie al in de zeventiende eeuw werd gewoond.