Josh Walet

Onrust in de Alphense nachthoreca, politie moet hard optreden

In het Alphense centrum wordt in het weekend veel gebruik gemaakt van de uitgaansgelegenheden. Helaas blijk het niet altijd even gezellig te zijn. Zo ook afgelopen weekend.

“Zaterdag op zondag nacht was het erg onrustig in de horeca van Alphen aan den Rijn”, begint de politie. “Rond 03:30 uur kwam iedereen uit de kroeg naar buiten. Hierdoor ontstonden er gelijk wat opstootjes.”

Volgens getuigen was het in de kroeg ook al aardig onrustig geweest. “Met meerdere eenheden in Julianastraat geweest om alles in goede orde te laten verlopen. Zelfs met veel politie in de straat vonden jongeren het toch nog nodig om met elkaar te moeten vechten”, aldus de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.