Sunset Beachbar
Advertorial Horeca

Ontdek Alphen vanaf het water bij Sunset Beachbar!

Heb jij al een bezoek gebracht aan de nieuwe hotspot van Alphen, Sunset Beachbar? 1 april openden de luiken van de containerbar en het terras is ook eindelijk open! We hebben al een aantal mooie dagen mogen genieten van het terras maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is bij Sunset?

Huur een SUP!

Ben jij gek op water en actief bezig zijn? Bij Sunset Beachbar zijn er SUP boards te huur. SUP staat voor Stand Up Paddle. Een SUP is een breed en stabiel surfboard waar je op staat, met de peddel kan je jezelf voort bewegen. Het is heerlijk ontspannend en je geniet van de omgeving vanaf het water. “Het is super leuk om samen met vrienden of familie te doen”, vertelt Thijs. “Het is niet heel moeilijk en ook nog eens een perfecte workout want je spieren zet je flink aan het werk!”

De SUP zijn voor 1,5 of 2,5 uur te huur en kan je gemakkelijk online reserveren op sunsetbeachbar.nl.

Ben jij al bekend met suppen en toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Sunset Beachbar geven ze ook SUP Yoga lessen! De les start met een korte SUP introductie. Daarna meer je aan bij het speciale SUP eiland voor de yoga les. Wil je een privé les met vriendinnen boeken? Neem dan contact op met Sunset Beachbar voor de mogelijkheden. De SUP yoga lessen vind je vanaf nu ook in het rooster en zijn online te boeken.

Sunset Beachbar

Geniet van de zomer op onze sloep

Wil je een dagje op pad met de familie, heb je een teamuitje op de planning staan of moet je een vrijgezellenfeest organiseren? Denk dan eens aan een dagje varen! Onze Sunset sloep heeft plek voor 20 personen en je kan deze zeven dagen per week huren. Je hebt de keuze uit een dagdeel of de hele dag, waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Bij Sunset kunnen we een koelbox verzorgen met heerlijke ijskoude drankjes zodat je dag niet meer stuk kan! Nog nooit gevaren? Wij geven je van te voren instructies mee zodat jij de hele dag kan genieten. Het is ook mogelijk om de sloep met schipper te huren. De sloep reserveer je online via de website.

De nieuwe watersport trend: eFoilen!

Misschien heb je Thijs al eens voorbij zien zweven over de Oude Rijn! “Vorig jaar ontdekte ik eFoilen, een nieuwe watersport waarbij je kan surfen zonder wind”, legt Thijs enthousiast uit. “Ik was meteen verkocht en wist dat we hier iets mee moesten doen. Vorig jaar heb ik al verschillende lessen gegeven en nu kunnen we deze aanbieden vanaf Sunset.”

Je kan een privéles boeken of een duo les. Ook deze les kan je gemakkelijk online reserveren!

Volg Sunset Beachbar ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws!


Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.

Politie gisteren 17:02

Man is rijbewijs kwijt nadat hij met slok te veel op ging rijden

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juni heeft een Alphense bestuurder wel heel diep in het glaasje gekeken. De 20-jarige man blies als beginnend bestuurder maar liefst 560 UG/L. Dat is meer dan zes keer zoveel als de toegestane hoeveelheid.