Evenementen

Ook dit jaar weer Oud en Nieuwfeest in Rijnstreekhal

Ook dit jaar wordt er tijdens de jaarwisseling in de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn een feest gegeven. Alphenaren kunnen feestend het nieuwe jaar inluiden tijdens de vierde editie van het Alphens Oud en Nieuwfeest.

Er wordt nog een laatste hand gelegd aan het programma, maar de kaartverkoop start vrijdag 2 november al. Vanaf 19.00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar op Alphens.nl. De eerste honderd kaarten kosten 15 euro, de reguliere kaarten 20 euro en voor de late beslissers 25 euro. Ook is er weer een vriendenticket om samen met je vriendengroep, elftal of familie het nieuwe jaar in de luiden.

Het feest duurt van 01.00 tot 06.00 uur. Met 1.200 feestvierders gaat de organisatie -net als voorgaande edities- uit van een uitverkocht feest.

Het feest duurt van 01:00 tot 06:00


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.