Gemeente Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig

Op zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april zijn er op de zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig. Deze kramen mogen op de zaterdagmarkt staan omdat food tot de eerste levensbehoeften hoort.

De kramen zullen verspreid over de markt staan opgesteld. “Hierdoor is het mogelijk om de drukte te spreiden en een onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de personen op de markt te kunnen bewaren. De weekmarkten gaan wel in de reguliere vorm door”, aldus de gemeente.

Voedsel dat vers wordt bereid voor consumptie mag niet ter plaatse worden genuttigd. Alleen afhaal ten behoeve van consumptie elders dan ter plaatse is toegestaan. De kraam van dierenspeciaalzaak Pets&Co zal ook op de markt staan, omdat deze branche behoort tot de vitale sector.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:58

Alphen wil regionale invulling Klimaatakkoord iets scherper

De gemeente Alphen aan den Rijn is het eens met de Regionale Energie Strategie (RES) van de Regio Holland Rijnland. Toch willen zowel burgemeester en wethouders als de politieke partijen een aantal aanscherpingen.

Calamiteiten vandaag 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.

Gemeente vandaag 13:10

Route langs beschermwaardige bomen

Samen met de Bomenstichting heeft Gemeente Alphen aan den Rijn bij 25 oude, bijzondere-, zeldzame-, gedenk- of historisch relevante bomen een bord geplaatst. De bomen staan door onze hele gemeente en zijn verbonden in een route zodat je, bijvoorbeeld op de fiets, alle bomen kunt bezoeken. Op het bordje staat informatie, het plantjaar van de boom en een QR-code naar meer informatie.