Josh Walet

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2023 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over 1,5 week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 2 juni af met BLØF, Kraantje Pappie, Chef’Special en The Dirty Daddies.

Op 2, 3 en 4 juni is het tijd voor de negende editie van het Zomerspektakel aan het Meer, met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. Een heel weekend lang geniet jij als bezoeker van een steengoede line-up met topartiesten, een speciaal programma voor kids, sporten en bewegen tijdens de Obstacle Run, en natuurlijk op zondagochtend een inspirerende Zomerdienst aan het Meer. Kortom: drie dagen feest voor jong en oud.

Opbouw is begonnen

Voordat al die duizenden bezoekers kunnen genieten van het Zomerspektakel, moet eerst het evenemententerrein klaar worden gemaakt. “Denk onder meer aan de houten ondervloer van 5.000 m2, het hoofdpodium, de dertig tenten voor de horeca, de backstage, het voorterrein, en alle infrastructuur rondom het festival”, zegt voorzitter Stanley de Looze.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

zomerspektakel opbouw 4.jpeg

Kortom: er gaat nog heel wat werk aan vooraf voordat jij kunt feesten op het evenemententerrein aan De Bijlen. “Om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is voor de opening van het terrein op vrijdag 2 juni om 16:00 uur, zijn we maandagochtend al van start gegaan met de opbouw.”

Line-up vrijdag 2 juni

Op het podium zien we allemaal bekende gezichten terug. “Vrijdag 2 juni starten we met BLØF, die met Zoutelande de beach vibe het festival in blaast. Daarna gaan we ‘pompen’ met ‘the Crane’, Kraantje Pappie. Vervolgens is het de beurt aan Chef’Special om het podium te rocken. Met hits als Amigo en Afraid of the Dark moet dat helemaal goedkomen. We sluiten af met een giga gave show van The Dirty Daddies. Vorig jaar zorgden zij voor een spectaculaire afsluiting op een regenachtige zondagavond. Deze zevenkoppige hitmachine gaat het publiek dit keer opnieuw omverblazen!”

Heb je nog geen tickets voor vrijdag 2 juni? Voorkom dat je misgrijpt! Inmiddels is 80% van de tickets verkocht. De laatste tickets scoor je via Alphens.nl of Zomerspektakelaanhetmeer.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.