Gek van Fietsen
Advertorial Winkels

Open dag bij Gek van Fietsen

Modern, stoer en een stuk groter dan voorheen: de nieuwe werkplaats van Gek van Fietsen is het allemaal! Na ruim vijftien jaar was het tijd voor vernieuwing. De werkplaats is uitgebreid naar acht werkplekken en heeft een eigentijdse look gekregen. De feestelijke opening is op zaterdag 2 april.

“Wij zijn erg blij om te kunnen vertellen dat wij zijn verdubbeld in het aantal werkplekken in onze nieuwe werkplaats. Zo kunnen wij jou sneller helpen als er wat met je fiets moet gebeuren.” Rik de Bruin is zeer te spreken over de nieuwe werkplaats en legt uit dat deze verbouwing veel betekent voor Gek van Fietsen. "De afgelopen jaren is de vraag naar fietsen en fietsonderhoud enorm gegroeid. Gek van Fietsen streeft ernaar om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.” Dankzij de uitbreiding is er ruimte om meer personeel aan te nemen waardoor Gek van Fietsen is gegroeid naar een team van zes monteurs!

Open dag op 2 april

Ben jij ook benieuwd hoe de nieuwe werkplaats eruitziet? Op zaterdag 2 april heeft Gek van Fietsen een open dag waarbij iedereen welkom is om de nieuwe werkplaats te bekijken.

Gek van Fietsen

Elke fietsliefhebber in en rond Alphen aan den Rijn is wel bekend met Gek van Fietsen. Centraal staat de service en de betrouwbaarheid van de winkel en werkplaats. Gek van Fietsen is een Shimano Service Center. Dat betekent dat je excellente service kan verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Bij Gek van Fietsen hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de reparaties en het onderhoud aan de fiets.

Afspraak maken

Nu het nieuwe fietsseizoen is begonnen, is het ook weer tijd voor fietsonderhoud. Door je fiets te onderhouden, voorkom je onnodige slijtage en word je minder snel verrast door onverwachte reparaties. Ben je benieuwd naar de nieuwe werkplaats of is je fiets toe aan onderhoud of reparatie? Maak een afspraak via de website of kom langs bij Gek van Fietsen.

Gek van Fietsen is gevestigd aan de Frederik Hendrikstraat 2 in Alphen aan den Rijn. Meer weten? Neem een kijkje op de website of contact Gek van Fietsen via 0172 499586 of info@gekvanfietsen.nl. Volg hen ook op Instagram en Facebook

werkplaats gek van fietsen 2.jpg


Meer nieuws

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Politiek vandaag 10:50

Gemeente Alphen aan den Rijn financieel gezond

Hoewel de gemeente het op papier goed doet wat betreft de financiën, is een waarschuwing op zijn plaats. Wethouder financiën, Gert van den Ham, meldt dan ook: "Voor nu ziet het er goed uit, maar de wereld is in beweging."