Gek van Fietsen
Advertorial Winkels

Open dag bij Gek van Fietsen

Modern, stoer en een stuk groter dan voorheen: de nieuwe werkplaats van Gek van Fietsen is het allemaal! Na ruim vijftien jaar was het tijd voor vernieuwing. De werkplaats is uitgebreid naar acht werkplekken en heeft een eigentijdse look gekregen. De feestelijke opening is op zaterdag 2 april.

“Wij zijn erg blij om te kunnen vertellen dat wij zijn verdubbeld in het aantal werkplekken in onze nieuwe werkplaats. Zo kunnen wij jou sneller helpen als er wat met je fiets moet gebeuren.” Rik de Bruin is zeer te spreken over de nieuwe werkplaats en legt uit dat deze verbouwing veel betekent voor Gek van Fietsen. "De afgelopen jaren is de vraag naar fietsen en fietsonderhoud enorm gegroeid. Gek van Fietsen streeft ernaar om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.” Dankzij de uitbreiding is er ruimte om meer personeel aan te nemen waardoor Gek van Fietsen is gegroeid naar een team van zes monteurs!

Open dag op 2 april

Ben jij ook benieuwd hoe de nieuwe werkplaats eruitziet? Op zaterdag 2 april heeft Gek van Fietsen een open dag waarbij iedereen welkom is om de nieuwe werkplaats te bekijken.

Gek van Fietsen

Elke fietsliefhebber in en rond Alphen aan den Rijn is wel bekend met Gek van Fietsen. Centraal staat de service en de betrouwbaarheid van de winkel en werkplaats. Gek van Fietsen is een Shimano Service Center. Dat betekent dat je excellente service kan verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Bij Gek van Fietsen hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de reparaties en het onderhoud aan de fiets.

Afspraak maken

Nu het nieuwe fietsseizoen is begonnen, is het ook weer tijd voor fietsonderhoud. Door je fiets te onderhouden, voorkom je onnodige slijtage en word je minder snel verrast door onverwachte reparaties. Ben je benieuwd naar de nieuwe werkplaats of is je fiets toe aan onderhoud of reparatie? Maak een afspraak via de website of kom langs bij Gek van Fietsen.

Gek van Fietsen is gevestigd aan de Frederik Hendrikstraat 2 in Alphen aan den Rijn. Meer weten? Neem een kijkje op de website of contact Gek van Fietsen via 0172 499586 of info@gekvanfietsen.nl. Volg hen ook op Instagram en Facebook

werkplaats gek van fietsen 2.jpg


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.