Josh Walet
Advertorial Winkels

Persoonlijke kerstpakketten bij Poll Promotion

Over 99 dagen is het kerst. Ben jij op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kerstpakket voor jouw werknemers? Bij Poll Promotion ben je aan het goede adres!   

Al ruim 30 jaar is Poll Promotion gespecialiseerd in het samenstellen van persoonlijke en originele kerstpakketten. Traditioneel, duurzaam, gezond, feestelijk, luxe of origineel. Bij Poll Promotion kun je terecht voor allerlei soorten kerstpakketten, maar altijd met een persoonlijke twist.

Ruim assortiment
In de showroom aan de Europalaan kun je terecht voor persoonlijk advies over het samenstellen van kerstpakketten en relatiegeschenken. In de showroom is het mogelijk om inspiratie op te doen en om zelf een kerstpakket samen te stellen. Met een assortiment bestaande uit duizenden artikelen heeft Poll Promotion iedereen iets te bieden. “Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd artikel met een leuke kerstwens of uw logo erop.” Volgens Sanne van de Poll, eigenaresse van Poll Promotion, maakt het niet uit of je een grote bestelling doet of juist naar huis gaat met drie kerstpakketten. “Het belangrijkste is dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.”

Aandacht voor de klant
Poll Promotion zet ook in op maatwerk. Persoonlijk advies staat dan ook hoog in het vaandel. “Wij luisteren naar jouw wensen en denken mee door creatieve en persoonlijke ideeën aan te dragen.” Door deze persoonlijke begeleiding verlaat je de showroom altijd met een passend en uniek product of pakket. Hierin onderscheidt Poll Promotion zich van de grote aanbieders. “In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar de perfecte invulling van jouw kerstpakket”, vertelt Sanne. “Ongeacht het budget, wij bieden de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen.”

Meegaan met de trends
Heb je geen inspiratie? Dan is het ook mogelijk om je te laten inspireren door de kerstpakketten trends van dit jaar. Eén van de trends van 2019 is duurzaamheid. “Bij ons vind je een ruime keuze in duurzame artikelen. Steeds vaker zien we dat werkgevers er ook voor kiezen om één mooi, luxe item in het kerstpakket te doen”, vertelt Sanne. Wil je jouw werknemers zelf een kerstgeschenk laten uitkiezen? Denk dan eens aan een cadeaubon. Je bepaalt zelf het budget en geeft aan uit welke geschenken de medewerkers kunnen kiezen, de rest laat je aan ons over.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de showroom of maak direct een afspraak.

Poll Promotion, Europalaan 20, 2408 BG Alphen aan den Rijn, 0172-614916, pollpromotion.nl, Facebook, Instagram.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.