Ponsioen Installatietechniek
Advertorial Bouw en techniek

Ponsioen Installatietechniek: één totaalpakket voor al uw installaties

Ponsioen Installatietechniek is een echt Alphens bedrijf, opgericht in 1839. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een modern totaalinstallatiebedrijf met bijna 60 medewerkers. 

Op het gebied van werktuigkundige, sanitaire en elektrotechnische installaties biedt Ponsioen Installatietechniek u één vast aanspreekpunt en nemen zij u alle zorg uit handen. In de afgelopen jaren is daar de focus op duurzame, energiezuinige technieken bijgekomen. Zij werken zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers, die zij bedienen met een groot gevoel voor service en kwaliteit.

Meebewegen met de tijd

De lange geschiedenis van het bedrijf vertaalt zich in een sterke focus op de toekomst. Op het gebied van innovatie is Ponsioen Installatietechniek een voorloper, al beoordelen ze nieuwe technieken altijd eerst op toegevoegde waarde en bruikbaarheid. Vanuit die focus op continuïteit hebben ze duurzaamheid als een belangrijk onderdeel van hun strategie omarmd. Dit zie je terug in slimme, energiezuinige technieken en een zorgvuldige omgang met hun (afval)materialen. Als installatiebedrijf nemen zij hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en leveren zij hun lokale bijdrage aan een oplossing voor de wereldwijde klimaatcrisis.

Klanten en projecten

Ponsioen Installatietechniek is voornamelijk actief in de Randstad binnen de segmenten wonen, werken, zorgen en leren. Ze voeren veel projecten uit voor kantoren, zorginstellingen, scholen, sportcomplexen en de lichtere industrie. De omvang van die projecten varieert. Naarmate de complexiteit groeit, komt hun expertise beter tot haar recht. Van oudsher bedienen zij ook woningcorporaties en particulieren met installatie, reparatie en onderhoud van verwarmings-, ventilatie- en elektrotechnieken, al dan niet gecombineerd met energiebesparende oplossingen. Ze ontzorgen hen met een deskundige aanpak en een klantvriendelijke houding. Hun servicedienst is bijvoorbeeld 24 uur per dag bereikbaar en is erop gericht om storingen en klachten snel en adequaat af te handelen. 

De medewerkers

Bij Ponsioen Installatietechniek werken professionals met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Vanwege de groeiende invloed van technologie op mens en maatschappij kunnen zij hun medewerkers mooie ontwikkelingskansen bieden. Binnen het bedrijf zijn alle disciplines vertegenwoordigd, en vanwege de focus op innovatie vinden zij het belangrijk om een goede balans te behouden tussen ervaren krachten en aanstormende talenten. Ponsioen Installatietechniek is een erkend leerbedrijf en stagiairs kunnen bij hen een vliegende start maken, omdat zij begeleid en ingewerkt worden door deskundige, ervaren collega’s. De werksfeer is ongedwongen, maar de lat ligt hoog. Die combinatie oefent een grote aantrekkingskracht uit op installateurs en monteurs uit de regio. 

Van advies tot onderhoud

De branche is altijd in beweging. Of het nu gaat om duurzaamheid en energiebesparing of om de impact van ICT in de vorm van dataverkeer, beveiliging en domotica, de wereld van de installatietechniek verandert razendsnel. Voor een goede invulling van uw vraag kunt u altijd een beroep doen op de adviseurs van Ponsioen Installatietechniek. Zij vragen door, denken met u mee en komen samen met u tot een passende oplossing. Vervolgens regelt Ponsioen Installatietechniek de planning, met inzet van de juiste vakmensen, waardoor u kunt vertrouwen op een vlekkeloze uitvoering en een degelijk onderhoud. En mocht u onverhoeds toch te maken krijgen met een storing, dan pakken zij de reparatie voortvarend aan.

Bent u nieuwsgierig naar wat Ponsioen Installatiechniek voor u kan betekenen? Ga naar www.ponsioenbv.nl of bel hen voor een vrijblijvende afspraak: 0172 43 26 61.


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.