Advertorial Sport

Professionele Obstacle & Survival team van Urban-Sky maakt gebruik van Fort Alpha

Goed nieuws voor de mensen die zondag 21 februari een rondje meer wandelen, en langs Fort Alpha lopen. Zij hebben namelijk kans om een glimp op te vangen van het professionele Obstacle & Survival team van Urban-Sky!

Dit team komt aanstaande zondag van 10:00 tot 12:00 uur trainen op het terrein van Fort Alpha. ‘’Heel gaaf’’, vindt Ricardo van den Belt, eigenaar van Fort Alpha. ‘’De teams zijn van het hoogste niveau, en nemen deel aan het EK en WK. Bij Fort Alpha kunnen ze gebruikmaken van alle obstakels die ons terrein te bieden heeft.’’ En deze obstakels zijn voor hen vertrouwd, want Urban-Sky is zelf developer van verschillende parcoursonderdelen.

Ben jij zondag tussen 10:00 en 12:00 uur in de buurt van Fort Alpha? Kijk dan zeker even opzij als je langs het terrein loopt!

Ben jij toe aan meer beweging? Bij Fort Alpha gaat buiten trainen gewoon door. Neem vooral eens een kijkje op de website of loop gewoon langs! Fort Alpha is gelegen langs de Zegerplas, in het verlengde van de T-Steiger.


Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten vandaag 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 vandaag 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast vandaag 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.