Advertorial Horeca

Proto is dé ontmoetingsplek voor bedrijven en zakelijke relaties

Een vergadering. Een zakelijke lunch. Een oud- of nieuwjaarsborrel. Of juist een diner met collega’s. In het bedrijfsleven kun je er tegenwoordig niet meer omheen. Zo’n gelegenheid vraagt natuurlijk om een stijlvolle locatie met een professioneel karakter. En dat is precies wat Proto te bieden heeft.

Wist je dat Proto de ideale locatie is om af te spreken met collega’s of zakenrelaties? Proto beschikt over drie private ruimtes waar je met jouw gezelschap terecht kunt. De drie ruimtes variëren in grootte. Dus of het nu gaat om een meeting met het management of een presentatie voor het hele bedrijf, er is altijd wel een ruimte die past bij jouw wensen. En dat in de kenmerkende Proto-stijl.

Stijlvolle en unieke locatie

Bij Proto ben je verzekerd van een stijlvolle locatie met een fijne sfeer, verrukkelijke culinaire gerechten en kwalitatief goede faciliteiten. Nikos vertelt: “We hebben veel geïnvesteerd in ons restaurant. Nog meer dan voorheen ligt de nadruk nu op kwaliteit. Zo is ons hele restaurant voorzien van een goed ventilatiesysteem, sfeervolle verlichting en een hightech geluidsinstallatie. Alles is het beste van het beste, echt de crème de la crème dus.”

Kies je voor een tweegangenlunch of een driegangendiner? Dan hoef je geen huur te betalen voor het gebruiken van de private ruimtes. En dat is uniek. “Veel horecagelegenheden vragen daar wel huur voor, maar wij hebben daar bewust niet voor gekozen. Bij ons betaal je dus alleen voor de drankjes en de lunch of het diner. Alles eromheen zien wij als een stukje service en gastvrijheid. Dat hoort er gewoon bij!”

Foto album

Proto (foto: Proto)
Proto (foto: Proto)
Proto (foto: Proto)
Proto (foto: Proto)

Op maat gemaakte arrangementen

Als het aankomt op zakelijke bijeenkomsten, levert Proto altijd maatwerk. “Van budget en tijd tot aan faciliteiten en eten. Om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken, stemmen we het arrangement altijd af op jouw behoeften”, legt eigenaar Nikos Baloumis uit. Eén van de ruimtes waar je terecht kunt is een afgezonderde ruimte beneden in het restaurant. “Dit is de perfecte plek voor een gezellige borrel met collega’s, met prachtig uitzicht op het water.”

Maar er zijn meer mogelijkheden. “Wil je een plek waar je in stilte kunt vergaderen? Op de eerste etage hebben we een prachtige ruimte die we kunnen afsluiten en helemaal naar wens in kunnen richten, bijvoorbeeld met een presentatiescherm. Kom je met een grotere groep om gezellig te lunchen of dineren? Daarvoor hebben we boven een speciale private ruimte.”

Ontdek de mogelijkheden

Zoek jij een geschikte locatie voor jouw vergadering, presentatie of meeting? Of misschien wel voor een borrel, zakelijke lunch of zakelijk diner? Proto is geschikt voor al jouw zakelijke bijeenkomsten. Ontdek zelf de mogelijkheden die Proto te bieden heeft!

Vraag een offerte aan


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.