Advertorial Horeca

Proto is dé ontmoetingsplek voor bedrijven en zakelijke relaties

Een vergadering. Een zakelijke lunch. Een oud- of nieuwjaarsborrel. Of juist een diner met collega’s. In het bedrijfsleven kun je er tegenwoordig niet meer omheen. Zo’n gelegenheid vraagt natuurlijk om een stijlvolle locatie met een professioneel karakter. En dat is precies wat Proto te bieden heeft.

Wist je dat Proto de ideale locatie is om af te spreken met collega’s of zakenrelaties? Proto beschikt over drie private ruimtes waar je met jouw gezelschap terecht kunt. De drie ruimtes variëren in grootte. Dus of het nu gaat om een meeting met het management of een presentatie voor het hele bedrijf, er is altijd wel een ruimte die past bij jouw wensen. En dat in de kenmerkende Proto-stijl.

Stijlvolle en unieke locatie

Bij Proto ben je verzekerd van een stijlvolle locatie met een fijne sfeer, verrukkelijke culinaire gerechten en kwalitatief goede faciliteiten. Nikos vertelt: “We hebben veel geïnvesteerd in ons restaurant. Nog meer dan voorheen ligt de nadruk nu op kwaliteit. Zo is ons hele restaurant voorzien van een goed ventilatiesysteem, sfeervolle verlichting en een hightech geluidsinstallatie. Alles is het beste van het beste, echt de crème de la crème dus.”

Kies je voor een tweegangenlunch of een driegangendiner? Dan hoef je geen huur te betalen voor het gebruiken van de private ruimtes. En dat is uniek. “Veel horecagelegenheden vragen daar wel huur voor, maar wij hebben daar bewust niet voor gekozen. Bij ons betaal je dus alleen voor de drankjes en de lunch of het diner. Alles eromheen zien wij als een stukje service en gastvrijheid. Dat hoort er gewoon bij!”

Foto album

Proto (foto: Proto)
Proto (foto: Proto)
Proto (foto: Proto)
Proto (foto: Proto)

Op maat gemaakte arrangementen

Als het aankomt op zakelijke bijeenkomsten, levert Proto altijd maatwerk. “Van budget en tijd tot aan faciliteiten en eten. Om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken, stemmen we het arrangement altijd af op jouw behoeften”, legt eigenaar Nikos Baloumis uit. Eén van de ruimtes waar je terecht kunt is een afgezonderde ruimte beneden in het restaurant. “Dit is de perfecte plek voor een gezellige borrel met collega’s, met prachtig uitzicht op het water.”

Maar er zijn meer mogelijkheden. “Wil je een plek waar je in stilte kunt vergaderen? Op de eerste etage hebben we een prachtige ruimte die we kunnen afsluiten en helemaal naar wens in kunnen richten, bijvoorbeeld met een presentatiescherm. Kom je met een grotere groep om gezellig te lunchen of dineren? Daarvoor hebben we boven een speciale private ruimte.”

Ontdek de mogelijkheden

Zoek jij een geschikte locatie voor jouw vergadering, presentatie of meeting? Of misschien wel voor een borrel, zakelijke lunch of zakelijk diner? Proto is geschikt voor al jouw zakelijke bijeenkomsten. Ontdek zelf de mogelijkheden die Proto te bieden heeft!

Vraag een offerte aan


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.