Proto
Advertorial Horeca

Proto is meer dan een restaurant en tapasbar

Proto is dé plek voor al jouw meetings en events in Alphen aan den Rijn. “Wij zorgen voor een onvergetelijke meeting of evenement voorzien van de verrukkelijkste gerechten en dranken. Bij Proto hebben we verschillende mogelijkheden om jouw meeting of event tot een succes te maken.”

Meetings

In de apart te huren ruimtes bij Proto kan in alle rust vergaderd of juist iets gevierd worden. “We creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst. Op ons overdekte en verwarmde terras aan de Rijn is het leven goed: er is geen betere plek om te dineren of te lunchen in Alphen aan den Rijn!”

Proto heeft een aantal smaakvolle, mediterrane pakketten samengesteld waarmee ze jou met liefde volledig ontzorgen. Dan kun jij je volledig op de meeting richten!

Vraag een offerte aan

Tekst loopt door onder de foto

proto gerecht 3.jpg

Events

Er is altijd een goede reden om iets te vieren! Ook voor die extra speciale gelegenheid kun je bij Proto terecht. “Laat ons een high tea op maat of een persoonlijke babyshower creëren. Vier die mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum bij ons. Geef ons de kans ons uit te sloven tijden het verzorgen van jullie huwelijksdiner of receptie.”

Dus wil je iets meer dan ‘alleen maar’ (ongelooflijk verrukkelijk) dineren of lunchen in Alphen aan den Rijn? Vraag het Proto! Je bent van harte welkom met al jouw meetings en events!

Vraag een offerte aan

Je bruiloft bij Proto

Eén van de mooiste dagen van je leven vier je ook aan de Rijn! Laat Proto de borrel, lunch of het diner van jouw huwelijksdag verzorgen in mediterrane sferen: het is allemaal mogelijk.

Private rooms

Psst! Ken je de private rooms van Proto al? Die zijn dus perfect voor wanneer je eigen huis te klein is of de kok thuis niet zo spectaculair als die van Proto. Vier je verjaardag, bruiloft, jubileum dan bij Proto! Ook zakelijke meetings en vergaderingen kleden zij met liefde en culinaire passie in.

Business / Groepen

Wat is er leuker dan drankjes doen met je collega’s en zakenrelaties na een lange dag werk? Drankjes doen bij Proto Restaurant in Alphen aan den Rijn natuurlijk! Kom binnen en ga lekker zitten bij de bar aan het water. Of reserveer een ruimte om samen met jouw gezelschap in een privé-setting te borrelen. You’re welcome!

Tekst loopt door onder de foto

proto gerecht 1.jpg

Wil jij écht alles weten?

Alles gelezen over de mogelijkheden qua meetings, events en bijeenkomsten zoals bruiloften, high teas en babyshowers en toch nog vragen over de mogelijkheden van Proto? Stuur het events-team een berichtje via booking@proto.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.