Bymip

Restaurantweek: Maggie Blue

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de menukaart van Maggie Blue.   

Maggie Blue staat bekend om hun verassende en veelzijdige kaart. Ook tijdens de Alphens Restaurantweek hebben ze een uitgebreid keuzemenu, waar rekening wordt gehouden met vis- en vleeseters en vegetariërs.

Ga jij voor octopus, steak tartaar of carpaccio van rode biet? Deze diverse voorgerechten zorgen ervoor dat er voor iedere soort eter wel iets aantrekkelijk te bestellen is. De hoofdgerechten sluiten hier mooi bij aan. Hier heb je de keuze uit een picanha steak, op de huid gebakken dorade filet of een gele curry met wok groentes. Als eventueel tussengerecht heeft Maggie Blue crispy tuna op het menu staan. Of terwijl: krokante sushirijst met tartaar van tonijn. Als afsluiter heb je de keuze uit vanille panna cotta of een lekker kaasplankje. 

Wil jij tijdens de Alphens Restaurantweek ook genieten van dit veelzijdige menu? Reserveer dan snel via de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 19:17

Horeca in heel Alphen aan den Rijn krijgt steun van gemeente

De gemeente steunt niet alleen horecaondernemers in het Alphense Stadshart. Vanuit deze ondernemers kwam een verzoek om ruimhartig om te gaan met terrasvergunningen. De steun is er echter ook voor ondernemers die bijvoorbeeld in Boskoop een restaurant hebben.

Politiek vandaag 17:58

Alphen aan den Rijn steunt opvang vluchtelingenkinderen

Alphen aan den Rijn ondersteunt, samen met meer dan honderd andere gemeenten, de oproep aan het kabinet om gevluchte kinderen zonder ouders op te vangen in Nederland. Het gaat om kinderen die in een Grieks vluchtelingenkamp zitten.

Sport vandaag 13:36

Voetbalclub Alphia viert 101-jarig bestaan

Alphia bestaat maandag 1 juni alweer 101 jaar. Recentelijk is de voetbalclub uit Alphen gestart met het maken van podcasts, met sportfanaat en presentator Neal Petersen als host. Op de dag van het jubileum komt de tweede podcast uit, maar op Alphens.nl kun je de podcast nu al beluisteren!

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Schrijfwerk

Net als tegenwoordig werd door de Romeinen van alles vastgelegd op schrift. Dat kon op verschillende manieren. Papier was er nog niet, maar papyrus en hout waren er wel. Zowel op kleine houten blaadjes als op papyrusvellen werd geschreven met inkt.

Advertorial Horeca vandaag 11:06

Iedereen kan een VIP zijn bij Bobs Latin Mexican

Eindelijk mogen de deuren van de horeca op 1 juni weer open. Zo ook de deuren van Bobs Latin Mexican. Met de VIP bottle service zorgt het restaurant ervoor dat je een gezellige avond tegemoet gaat. 

Algemeen vandaag 09:57

Openingstijden supermarkten tijdens Pinksteren

Het is Pinksteren. De winkels hanteren andere openingstijden op deze dagen. Wat altijd handig is om te weten, is welke openingstijden supermarkten hanteren, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen!