Restaurantweek: Maggie Blue
Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de menukaart van Maggie Blue.
Maggie Blue staat bekend om hun verassende en veelzijdige kaart. Ook tijdens de Alphens Restaurantweek hebben ze een uitgebreid keuzemenu, waar rekening wordt gehouden met vis- en vleeseters en vegetariërs.
Ga jij voor octopus, steak tartaar of carpaccio van rode biet? Deze diverse voorgerechten zorgen ervoor dat er voor iedere soort eter wel iets aantrekkelijk te bestellen is. De hoofdgerechten sluiten hier mooi bij aan. Hier heb je de keuze uit een picanha steak, op de huid gebakken dorade filet of een gele curry met wok groentes. Als eventueel tussengerecht heeft Maggie Blue crispy tuna op het menu staan. Of terwijl: krokante sushirijst met tartaar van tonijn. Als afsluiter heb je de keuze uit vanille panna cotta of een lekker kaasplankje.
Wil jij tijdens de Alphens Restaurantweek ook genieten van dit veelzijdige menu? Reserveer dan snel via de website.