Bymip

Restaurantweek: Maggie Blue

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de menukaart van Maggie Blue.   

Maggie Blue staat bekend om hun verassende en veelzijdige kaart. Ook tijdens de Alphens Restaurantweek hebben ze een uitgebreid keuzemenu, waar rekening wordt gehouden met vis- en vleeseters en vegetariërs.

Ga jij voor octopus, steak tartaar of carpaccio van rode biet? Deze diverse voorgerechten zorgen ervoor dat er voor iedere soort eter wel iets aantrekkelijk te bestellen is. De hoofdgerechten sluiten hier mooi bij aan. Hier heb je de keuze uit een picanha steak, op de huid gebakken dorade filet of een gele curry met wok groentes. Als eventueel tussengerecht heeft Maggie Blue crispy tuna op het menu staan. Of terwijl: krokante sushirijst met tartaar van tonijn. Als afsluiter heb je de keuze uit vanille panna cotta of een lekker kaasplankje. 

Wil jij tijdens de Alphens Restaurantweek ook genieten van dit veelzijdige menu? Reserveer dan snel via de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.