Samenwerking tussen ARC, Aarlanderveen en Zwammerdam

Sv ARC, vv Zwammerdam en sv Aarlanderveen gaan met ingang van heden op diverse onderdelen samenwerken. Doelstelling hierbij is om met behoud zelfstandigheid en identiteit elkaar daar waar mogelijk te versterken.

In de afgelopen maanden is er tussen de 3 besturen overleg geweest over de mogelijkheden voor een samenwerking. Daarbij is men tot de conclusie gekomen dat de verenigingen op het gebied van cultuur en sportbeleving veel overeenkomsten hebben ondanks de verschillen in verenigingsgrootte. De verenigingen gaan de samenwerking aan voor de komende 3 seizoenen. De samenwerking strekt zich uit over een groot aantal onderdelen waarbij de belangrijkste zijn;

Talenten
Talentvolle spelers van Zwammerdam en Aarlanderveen kunnen meetrainen met ARC jeugd selectieteams en ARC onder 23.

Jeugdactiviteiten
Jeugdleden van de 3 verenigingen kunnen deelnemen aan elkaars activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de ARC Voetbaldagen, clinics, filmavonden en diverse toernooien zoals het Kerst Zaalvoetbaltoernooi.

Jeugdteams
Bij onvoldoende spelers in een team kan een gezamenlijk team (samengesteld team) worden geformeerd dat aan de competitie meedoet.

Trainers
Trainers van Zwammerdam en Aarlanderveen kunnen gedurende het seizoen meelopen met de ARC selectieteams.

Opleidingen en cursussen
Samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van opleidingen en cursussen, zoals trainers- en scheidsrechtercursussen.

Sponsoren
Voor sponsoren worden diverse activiteiten georganiseerd door de verenigingen. Daar waar mogelijk kunnen sponsoren aan elkaars activiteiten deelnemen zoals de Pubquiz en Swingo.

Fysiotherapie
Spelers/speelsters van Aarlanderveen en Zwammerdam kunnen gebruik maken van de voorzieningen van Trias Fysiotherapie. Trias Fysiotherapie is al jaren een betrouwbare partner van ARC en is gevestigd in onder andere het clubgebouw van ARC en Gezondheidscentrum Vitalis in Kerk en Zanen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.